Header

Friday, May 08, 2009

Perubahan plan yg menggembirakan

yeay..

Aku berasa sungguh seronok... Duaronok beronok ronok..

Sbb apa?
Sbb ada perubahan dlm jadual outstation aku d kelantan ni..

Instead of sepatutnya ari sabtu baru bole gerak balik kl.. Jadual telah dipercepatkan!

Yahoooo...

Aku leh btolak balik kl esk ptg...
Alhamdulillah...

Rindu di hati kat CEO Mv.com ni, masviona n si kecik genius Damia pun dah membuak2...

So leh la melepas rindu awal sikit...

Hmmm..apa nak wat sabtu ahad n senin ni?
Kali ni kami berazam utk tidak berbelanja...

Sebab?

Ujung bulan ni kitorang nak travel honeymoon lagi kat negara org....
Yeay!

*negara mana? Masih lg dirahsiakan utk korang.. Stay tune!

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

9 Comments Uols:

syanis said...

wah... nak g jejalan eh

ArELeEz said...

jgn lupe snap2 kat negara org, ek! ;)

nURmALa mAZLan said...

nak ikut!!!!!

mummYaeesh said...

so boleh la ke birthday party ayin anak blogger ieda sok!

irda said...

irda tau bro nak honeymoon kat mana...Sis dah ckp...

Hahahaha!

masviona said...

hiksss.....senyum sampai ke telinga...:)

ummi humaira said...

ni yg buat akak cemburu nie.....

CuTeMiUt78 said...

oopppsss... gitu plak ya.. so apa agenda seterusnya

tuberose78 said...

yang paling penting nak sovenir magnet tau! lelain.. nak pesan
1.jaket ala-ala kulit.. pastikan bukan kulit 8a8i oke..
2.pastu selipar croc ori (sana murah kut)
3.pastu baju kuit bebudak..
4.baju kiut mak bapak budak..

wakaka.. abis la korang nak angkut...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!