Header

Sunday, May 24, 2009

Pukul 3 Pagi.......:)

Kol 3am but aku masih mantain senyum gitu...wakakaka


Pukul 3 pagi.......... (terngiang² lagu dendangan allahyarham Tan Sr P. Ramlee di halwa telinga ku secara tiba²...hikss)

Heheheh...kol 3++ am pagi² buta tadi aku ngan prebetsabu sempat lagi gi bekfes yg terlebih awal kat MC D Seksyen 8....huhuhuhu

Avin Damia maybe dah lena kol dalam pelukan Wan n Atok dia.....hiksss. Dalm kol 12am tadi weols baru jer balik dr PJ Oldtown anta anak dara tuh umah wan dia ngan bibik sekali lah dok sana seminggu nih.


prebetsabu que smtara aku gi toilet....sejuk kotttt kat dlm nih air cond smpai berwap dinding² cermin tuh


Ni semua angkara prebsabu lah, aku dah nak melelapkan mata pas dah siap wat last check up tadi. Dia lak dari siang tadi dah plan tak nak tido itu yg dia sempat wat schedule² segala bagai tuh sementara aku dok mengemas dia sempat lagi.....baguslah itu itulah patutnya tugas CTO yg berkaliber....huhuhu...tolong backup CEO bila diperlukan tanpa diberitahu....mv like!!!


sempat tunjuk jam.....hiksss

Aku xtau nak makan apa order jerla happy meal (apa salahnya kan...leh jer mak² budak makan happy meal pun....hikss). Oleh kerana avin damia xde makanya toy itu masih berbalut lah...sapa yg nak bukak kan...hehehe.

Lepas makan balik umah ler nak gi mana lagi kan. Sementara nak tunggu kol 5am nak sesiap mandi² semua aku pun wat ler n3 nih...hehehe

Ok enjoy ur weekend ye uols...:) n jgn lupa doakan weols slmt g n balik ye...insyaallah.


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

Cik Wanie said...

wah g mkn mc D di Sek 8,
tetiba rindu plak kat aunty sekeluarga kat sek 8 tue,
hurm...

jom akak,
kita dating2:)

mummYaeesh said...

ala weols pun suka jerk ordr happy meal sbb mmg mengcollect toys katanye..woohoo!

gilo apo..nak jln jauh tak taido..sakit lak nnt..ish nauzubillah!takpelah nnt bayar tdo dlm perjalanan yerk!

tuberose78 said...

wei... ni kat maner plak..? bangi? n3 b4 nih dh kat lcct.. silap schedule ler tu..
ker akak yang silap ekk?
conpius.. heh

syanis said...

owh alahai... si avin tggl eh... ingt kan ikot sekali

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!