Header

Sunday, May 31, 2009

Rangka Lawatan Beijing - day 3

(harap maklum, semua gambar2 dalam n3 ni adalah dipinjam dari internet.. bukan hakcipta kitorang.. nak tgk gambar yg ktiorang snap, tungguu balik mesia daaa)

yaaahhhh..
harini punya schedule la yang paling aku n viona nanti2kan...

sebab?


kita akan lawat Great wall...
yeay.. akhirnya dapat gak jejakkan kaki kat tembok besar ni...

lps tu, gi shopping round 2..
leh shopping jade ngn crystal...

pastu gi shopping round 3 plak..
di Wang Fu Jing Shopping Street...


then lepak kat Night Food Market...
usya2 makanan tempatan dorang..
hope dpt tgk makanan eksotik dorang....
kala jengking... ular..
hahahahha...

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

1 Comments Uols:

tuberose78 said...

eeiii.. akak pon mmg tingin sangat nak jejakkan kaki kat great wall cina nie..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!