Header

Friday, May 08, 2009

Rappers Yo!!!!.....hiksss

Nih gaya rappers avin damia

ada hati tuh nak bergaya....hikss air mulut meleleh pun tak pndai nak cover lagi ada hati ek ko damia...hehehe


Actually hari tuh adalah aku mintak tolong bibik dia kemas lemari baju dia. Bukan apa aku nak organise balik yg memana dah agak dia xleh pkai dah aku nak asingkan sesiap kan n yg mana barang² masa new born yg dia dah tak perlukan pun aku nak asingkan sesiap.

Yerlah manalah tau kot² my sis niza yg baru kahwin Mac lepas tetiba dpt rezeki awal ke cepat ke lekat kan so senang leh aku kasi terus kat dia nanti....hehehe. Simpan kat umah pun wat penuhkan lemari je kan.


Lepas tuh terjumpe ler topi nih ha, aku soh ler bibik basuh bersih² dulu pastu baru simpan elok² kan.

So lepas dah cuci bersih tuh nak ler simpan balik kan sekali ternampak kat dia....hohoho. Terus nak bergaya balik ngan topi tuh...klakar lak tgk siap nak sarung sendrik tuh kat kepala dia. Aku layankan ajer lah....huhuhu

Ngengada lak dia masa kekecik dulu tak nak lak dia pkai...bila kita pakaikan cepat jer dia tarik soh bukak balik...rimas kot. Sekarang nih dah besar sket reti lak dia nak bergaya pkai topi segala....hahahaha


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

7 Comments Uols:

Lina said...

aliah pun tak suka pakai apa2 atas pala...kalau byk rambut xpa la...ni rambut ciput ja...tu yg kn pakai apa2 kl x...msti org cakap...boy ya...

Sall said...

Hi mv, cutenya die.. kalau my girl tak suka I ikat rambut die, tapi pengasuh ikat takpe.. macam2 la budak2 ni.. tapi tu la yang menceriakan hari-hari kita kan.. :).

lily lotus said...

huhuhu...bleh rapping dgn mummy n daddy

hawa lilis suriyani said...

chumelnye...
kim salam kat die eh kak..:P

neezareef said...

ade time dia suke ade time dia rimas kan..bila dah pndai begaya mmg la

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. yo..yo.. dah mcam minah rappers la plak damia

tuberose78 said...

go damia go! rappers damia!!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!