Header

Monday, May 18, 2009

Saya masih disini..

korang masih igt lagi ke kat pemilik tulisan oren ni...

ituhari sebok kata nak blah from Mv.com kan?
ntah apape ntah aku ni..
tu la dia bila keputusan yg diambil mengikut emosi n amarah...
takpe la if korang nak gelakkan perangai budak² aku...
at least i learned a lot from the crisis...

tp krisis (eh. krisis ke... bukan kot.. just isu² rumahtangga) yg melanda aku n viona sedikit sbyk buka mata aku..

if sesapa yg ada terjah prebetsabu-lens.blogspot sure tau gak serba sikit citer aku n viona sewaktu dilanda isu² tu..
alhamdulillah, last friday kitorang dah adakan mesyuarat...
huuhuh.. bicara hati ke hati..
tolak emosi masing2 ke tepi..
biar hati yg berbicara..
n kata hati, kami sepatutnya lebih byk bersbar n berkompromi antara 1 sama lain...

so no more sedih², no more sakit² hati sbb masing² dah utarakan pendapat..
n perhaps jalan penyelesaian pun dah dapat...
bak kata Wonder Pets - yang penting kerjasama!

buat Tini,
pls jgn rasa bersalah..
as masviona had mentioned b4, bukan hanya rokok yang jadi punca letusan gunung berapi tu..
and insyaallah sumenye dah mulai reda..
and thanks to u, now rasanya walaupun tak 100% gunung berapi tu meledakkan lavanya, at least gunung berapi tu dah tak aktif (harapan aku agar gunung berapi tu terus mati je..)

so dgn ini aku nak mohon restu rakyat (alamak ni mcm ayat BN lak)...
pohon restu especially from CEO Mv.com, masviona and semua readers Mv.com utk kembali ke pangkuan Team everGREEN..

ngeh3.. korang tak restu pun, aku tak kira.. gian oo tak dpt hapdate Mv.com !!! serius cakap.. rasa lain je bila buka dashboard tgk dah takde blog Mv.com dalam senarai... adooii...

terima kasih sume.

and terima kasih juga pada viona sbb invite B balik ke Mv.com !!! (huhuhu.. v invite b ngn penuh rela kan? hahaha)



*sila maklum aku takkan delete n3 emosi tu sbb nak biarkan sume n3 tu jd kenangan dalam kehidupan kitorang sekeluarga.. moga jd pedoman buat diri kami khasnya, dan semua readers amnya..


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

9 Comments Uols:

SiS-lin said...

chaiyokk le PS...
biase le adat rumahtgga..klu ada tgga mesti ada jatuhnye..tp klu x de tgga,cmne nk naik ke rmhnye kan?..
ada jgk rmh yg x bertgga,tp lg hebat jatuhannye..
so buang yg keruh amik yg jernih je..kan?..
welcome back PS...vroooommmmmm

tuntejay2k said...

tahniah to both of u.. clap.. clap.. clap.. harapan semoga ikatan antara kalian bertambah kuat dan bahagia.. dan bior le blog ni dipenuhi semula dgn keceriaan.. rase cam xlengkap je PS xde.. ciao!

ummi humaira said...

alhamdulillah ,syukur...smoga bahagia .jgn kecoh2 lg tau .banyak2 bersabar

irda said...

cayalah BRO..hahahaha...mcm tu la!sis marah kejab je tue!Kan dah damai..muahahahaha!!!!

atty's said...

welcome back PS..

Ungku Nor said...

sebab tu tiap kali sebelum tekan button PUBLISH, akak akan pause sekejap..
pikir dalam2 sebelum post entri..hehehe..takot kalo ada yang bakal berkecil hati dengan tulisan akak.

mummYaeesh said...

yeayyy!i've told u...time tgh hangen sume benda main hembussss jerk!tp bila da reda, everything back to normal..standard la tu...mesti ada turun naik kan...takkan straight jerk..boring sey!anyway, welcome back ps!

tuberose78 said...

baguih la mcm tu...
welkam bek bebeh!!

tini said...

Alhamdulillah... lega rasanya bila PS kembali dalam mv.com... itu saja yg dapat ku katakan

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!