Header

Saturday, May 30, 2009

Salam Pagi dari Beijing...

Hi uols...

Bersiaran langsung dari bilik hotel d beijing..
hotel sini ada provide free internet access kat bilik..
tp bukan wireless...
klu nak dapatkan cable, dorang caj 5yuan... but still ok la kan...

yg tak bestnya, dorang kat sini entah mengapa dorang pegi blok la access ke website blogger !
ahkak geram noks...
takleh update blog la camni..
nak gi jenguk2 blog uols pun susah...

tp ni pun dapat masuk blogger sbb pakai website yg boleh redirect proxy..
tapi..
page blogger ni jd lain sikit..
byk function yg takde..
taip n3 ni pun, takleh nak masukkan gambar....

takpe la...
harap uols pagi ni ceria seceria mentari pagi.



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!