Header

Friday, May 29, 2009

Selamat Harijadi....

Untuk siapa?

Untuk diri aku la..

waahh.. dah tua n bertambah tua dah aku...

huuhuhuh...

viona tak dan wat n3 sbb baru je dia nak reda from kesibukan kitorang, dah fly bercuti plak..

huuhuh.. hadiah beday kali ni best... percutian ke china..

err.. percutian yg mahal ok!!
dekat rm8k all in sbb dah kene burn tiket yg minggu lepas, then beli tiket baru plak..

adoiii...

bila la nak bole beli motor camni.. waaaaaa...

So arini adalah arijadi aku.. makanya aku istihar utk negeri kelantan n kedah, arini adalah cuti... wakakakak

penat aku tiup lilin ni.. tak padam2 lak.. jom sama2 tiup lilin ni smapai padam... yok yok...

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

15 Comments Uols:

Kris and Nadia said...

Yii... sama tarikh bday sama c KRis :) hari ni kami p celebrate..yeah :)

irda said...

happy belated birthday yg ke....????

SiS-lin said...

Hepi bufday to you...semuga segala kebhagiaan milik MV senantiasa...amin..

Dee said...

eh..sama ngan my hubby..happy birthday pb..may all ur wishes come true!!

Diarihatiku1976 said...

happy birthday dari saya gak..

rasp said...

hepi b'day!! and have a great trip!

~zuraiwan~ said...

hapy besday masviona....hopefully happy2 selalu...
dmurahkan rezeki...pjg umor..amin..

sue-ana said...

wah,ramai org yg saya kenal smbut bday arini. hepi besday ye,incik prebet. meh kami tulung tiup lilin tuh.fffuuuhhhh!!eheh

MaMaMi said...

Selamat Ulang Tahun Viona, semoga diberi kesihatan yg berpanjangan dan kemurahan rezeki dari Allah. Amin...:)

iena hamdi said...

la beday mas pun 29 mei ker... hheheh happy birthday my dear,,,

wah dpt jalan2 kat over sea,... beshhh nyer

EraNaZeErA.. said...

happy besday....
semoga sihat... n bahagia bersama kuarga tercinta ...

Mya said...

happy birthday! semoga pjg umur, murah rezeki.. dan happy2 selalu k.. :)

miezrina said...

selamat hari jadi...

IxoR@ said...

selamat hari jadi....

moga murah rezeki & panjang umur...

tuberose78 said...

epi belated besday la errkk.. hehehe..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!