Header

Thursday, May 28, 2009

Sempat Layan.........Syurga Cinta

Petang Ahad lepas, dek kerana kesedihan yg teramat.....bukan takat kesedihan je sebenarnya byk lagi perasaan yg bercampur baur sesama but entah lah dah byk sgt xtau nak mengekspresikan camne......wakakakaka....serba salah...kechiwa...segala bagai lah lagi.

Untuk hilangkan rasa tuh, pas je sampai umah terus weols tido sepuas²nya dgn harapan bangun nnti xdelah rasa sedih lagi (ini teknik n tips yg aku perturunkan ke prebetsabu....kalu ada perper yg wat aku sakit hati ke apa ke mmg aku akan wat camtuh....hikss). Mintak tolong niza gi amik kat airpot, nasib baik ler hubby dia si khus tuh coti hari tuh leh (dia keje jaga server mmg kena shift, hari minggu pun kena keja if terkena time turn dia) la dia gi amik weols.

Dah bangun² tido tuh memula cadang nak balik umah mama ler kat PJ nak amik avin damia . Dia kan weols tinggalkan ngan bibik dia seminggu ler kengkononnya kat sana. Tapi rupanya hanya sempat semalam sahaja...ahakss

Best gak layan citer nih....hilang sedih aku kejap...hiksss

On the way nak ke PJ tuh leh plak dtg idea hantu aku ajak prebetsabu menyinggah ke The Mines nak niat nak tgk movie....hikssss criter Syurga Cinta. Satu lagi info tentang aku yg aku ingin share kat sini dulu masa belajar kat UPM tuh Mines nih mmg jadi tempat aku nak release tension tenang² otak ler...if sedih pun dtg tenangkan kat sini...if happy apatah lagi....byk ler kenangan kat sini. Contoh yg xleh tahan ialah setiap kali lepas exam jer sure dtg sini punyalah kengkononnya nak releasekan otak yg dah berhempas pulas malam tadi kan (nmpk sgt suke study last minute) pastu dah wat exam tuh nak redha ler ngan keputusan yg bakal diterima nnti serta sbg simbolik untuk happy² diri sendrik n sbg tanda kononnya yg diri ku ini dah bersedia nak amik paper lain lak....huhuhu....seriyes budak² UPM yg lain aku tak tau ler but if aku ngan geng aku mmg camtuh ler lebih² lagi ngan Wan Asma...hikss


ni muka tak semenggah....mv n ps...muka sedih bebenornya....uhuksss

Xde mood nak snappy sana sini, aku just sempat snap satu picca jer masa movie blom start lagi. Tapi movie nih mmg best lah....syok tgk gelagat haziq yg bijak tuh., awal (irham) yg selambur but kengkadang cam lurus bendul gak nampak gayanya...huhuhu.....kelakar pun ada....but akhirnya tentulah menginsafkan jugak....:)

Mmg aku suggest lak kat uols gi ler tgk movie nih best....gerenti uols tak menyesal lah byr rege tiket tuh. Gi ler tgk ye...:)



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

aduka said...

dh tuko trademark ek.. dh xde evergreen lg.. huhu..

=)

Ms.Lilies said...

takpe....layan wayang pun best jugak..tambah2 ber2 je....pas2 ni blh schedule tiket balikla kan....

Dee said...

aiseh..tgu dia kuar kat box office astro lah..hehehe..

nURmALa mAZLan said...

serious best kak?? wah!!! high recommendation ni..cam kena pergi jer

JIVEBUMZ said...

hai kite pon dah tengok movie nie malam tadi tau!! best giler argh tengok gelagat si haziq tu.. tak kering gusi gelak manjang.. pastu sedih pon ada meleleh gak ayaq mata cek nie..huhu

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!