Header

Tuesday, May 26, 2009

Set Cadar Catalog

Bag plastik satinni????

Jom kita tgk apakah gerangan isi di dlmnya....jon terjah....hehehe


Inilah dia 100% cotton set cadar....dah bukak tgk qualiti dia mmg ok ler.

Ini sebenarnya cleaner kat opis jual. Sebuk² dia tunjukkan catalog cadar lah, kasut lah handbag lah kan....sian lak aku kat dia if tak beli perper kan.

Aku nih klu ikutkan mmg tak suka sgt beli barang catalog² nih....mmg agak kureng layan ler. Aku lagi feel if nak beli barang ke apa ke shopping lagi ler aku suka beli barang yg aku leh tgk depan mata n leh pegang sentuh² usap²....hehehe....lebih kurang gitu lah.

But kes nih terkecuali ler coz aku pun lebih pada nak tolong bisnes dia jer (ahkak nih org indon...kira respek ler dia pndai nak wat keje untuk tambahkan pendapatan dia kan....bagus apa) pastu offer dia lak menarik leh byr dua kali pastu aku pun yakin lah gak ngan jenama satinni nih itu yg aku beli coz ada lagi satu catolog dia bawak tuh entah brand apa entah (aku tak pernah dgr...mmg tak gelemer pun) if nak compared rege mmg ler lebih murah but kualiti tuh tak leh nak jamin lah kan itu yg aku tak amik.

Rege yg aku beli nih RM149.90 but leh byr 2 kali kira ok lah kan. Tak per aku pun niat asal nak tolong jer...:) dah nak tulung cari lain pun kita pun bukannya mampu sgt kan....ini pun dah memadailah kan.



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

9 Comments Uols:

rasp said...

me oso tak reti sgt nak beli2 tru katalog and online sbb i nie suka pegang2, usap2 cam u...

tapi i rasa ok gak yg u beli tu..nak nak leh bayar 2 kali hehehehe i loike...

Dee said...

sy penah beli yg brand ni..ok je quality dia..

Ada Ayrissa said...

tema hijo ke kak masviona?
ekekekke...

kojah said...

kak, nak fm china...wahhh xmalunyer...hahahaha

lily lotus said...

bleh tahan gak nmpk tu...

mummYaeesh said...

weols pun suka beli dpn mata punye baru puas kan?!

cadar beroplo tu typo ke??bkn cadar beropol ke patutnye..hiks

mamarempit said...

Satini nye produk cadar..kalo ada label 100%..dijamin sket la...tp nk lagi cantek..beli kain..buat sndiri...huuu....ada rajen???

tuberose78 said...

errmmm... mcm nak beli toto la plak...

tney said...

nak beli cadar pengantin la plak.. ;)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!