Header

Monday, May 04, 2009

Sling Bag CR

Atas permintaan ramai maka aku terpaksa jugelah menjaja sling bag baru aku disini. Ok buat jijah (xde lak dia kasi url blog dia ke email dia ke apa...ke u silent reader ek????neway aku tak kisah lah janji ko berani luahkan apa yg u nak kan....itu dh ckp bravo dah tuh...hiksss) diharap akan berpuas hati ye (eh uols nih!!!! xleh aku nak berahsia sket...wakakaka) n buat yg lain juga hope berpuas hati juge lah ye.

Silalah maafkan model kerana masih belom mandi pagi sewaktu gambarnya dirakam....ahaksss. Muka sememeh tak henggat punya ngan rambut kusut masai kan....but silalah percaya bahawa muka n gigi sudah siap dibersihkan even tak nmpk kat sini....ahaksss.

masih berbungkus didlm bag putih itu lagi

selepas disling kan kebadan....hiksss


sweeet jer...lembut jer color dia kan...mv like!!!!

belakangnya...:)

Bahagian dalamnya?????

Agak² lah kan.......hehehe, actually aku lupa nak soh model tuh posing ngan blah dalamnya tuh so uols imagine sndrik lah ek....compartmentnya total ada 6 n yg berzip ada 4.

Overall aku mmg suke lah ngan my new sling bag ini even design nih design lama CR tp xperla janji selesa kan nak rembat model baru yg color coklat cair tuh mahal sgt kot rm300++...uhuksss

Yg nih pun jadilah ngan diri aku nih (aku sedar diri ok!!!)...janji senang nk isi barang....cute n cantik n....bla..blaa...blaa....semua jenis pujian lah dah aku dah beli kan kena lah puji....wakakakaka.



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

10 Comments Uols:

Maswani said...

huhu..comel sugoh itu beg...

maaflah,ambo br lalu depe kok lanas marin..hehe..

neezareef said...

beso gak tuh

tp bgs la leh smbat mcm2...

*ayu* said...

cantik la!!!!!

JIVEBUMZ said...

wah tatek owh beg tu...sure mahal nih

lily lotus said...

warna2 ceria2 ada tak...hehe

mazzura said...

cantik la beg ni mas..beli online ke?

prebetsabu said...

maswani: comey srupo tuannya... bakpo lalu jah.. singgoh la jupo mek n ayoh viona denu.. huuhuh..

neezareef: lg besar lagi bagus sbb viona byk harta karun nak bubuh dalam tu.. ahahha larikksssss

prebetsabu said...

ayu: bg pihak viona aku mengucapkan tengkiu...

jivebum: percaya tak? aku sendiri tatau bape harga beg tu. viona je yg wat urusan bayar membayar.. aku duduk je dah kepenatan.. sambil2 tgk damia..

prebetsabu said...

lily lotus: ni sbenarnya design lama.. tak pasan lak if ada yg lebih ceria...

mazzura: viona beli d mid valley...

tuberose78 said...

macam lawa jek..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!