Header

Saturday, May 30, 2009

Tak puas..

Penat uolls arini...
Berjalan kaki ke sini kesana.. mula dari tianmen square sampai ke forbidden city...
mak aiih.. jauh betul berjalan..

tapi tak puas lagi..
ni ahkak nak kuar pulak ngn Prebetsabu jejalan kat bawah hotel ni lagi..
yeay !!!


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

Aspalela said...

Selamat pergi dan selamat kembali....
x sabo saya nak tgk gambo2 kat China tu...mst best!!

*ayu* said...

uii... shop till u drop!!!!!
go viona go! :P

tuberose78 said...

kalau holiday wat per nak dok otel jer.. gi jer la jejalan... rugi ooo..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!