Header

Wednesday, May 06, 2009

Uncut.. uncensored...

jgn isau...
mana ada lucah2 kat Mv.com ni...
kita kan masyarakat bertamadun..
madani...
beragama plak tu..

saje je aku godek2 koleksi2 gambo2 yg aku snap pakai dslr dalam laptop ni..
nak asingkan gambo2 client yg dah di deliver n gambo2 personal...

leh lak terjumpe gambo ni..
gambo ni di snap sendiri.. huhuuh org kata camho..

ni la namanya takde keje, tp carik keje..
takde subject nak shoot, muka sendiri pon jadi loorr...

nak gelak?
takpe2..
utk n3 kali ni, korang dihalalkan utk gelakkan aku sampai kembong...huhuuh
sbb aku pun dok gelakkan diri sendiri masa tgk gambo2 tu..
kalau la ini bukan gamba aku, dalam hati sure aku akan kata -
"apa ke halnya mamat ni.. gila agaknye..."

kan kan?
konon2 nak wat muke terkejut beruk la... huhuhu beruk if tgk ni pun geleng kepala aku rasa...


cubaan wat muka sedih... menjuihkan bibir pd teori firasat aku mengekspresiikan emosi sedih.. err.. ye ke...? tp now mmg tgh sedih sbb jauh ngn viona n damia...



*saje nak kasik mood kita sume hepi2 sikit pagi ni... dan aku and viona bukanlah jenis yg suke menjaja gamba sendiri tanpa motif. ntah nape kali ni dlm n3 ni plak dibuatnye... weng weng weng...

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

nURmALa mAZLan said...

hahahaha...
mmg nak gelak sampai kembong la ni..wakakaka~

000...kalau juihkan bibir je sedih la??

tini said...

aku rasa la kan , beruk pun terkejut tengok muka ko ..

masviona said...

mak aiiii...laki sapa lah nih ek???kuang3x

info tambahan.....itu adlh muka baru bangun tido....larikssss

syanis said...

adeh..... gelak sambil guling guling tarik rmbut

CuTeMiUt78 said...

wakakakakaka.. memang smpi kembung perut akak duk tergelak tgk muka ko prebetsabu.. apa kes jd camtu.. lawak la..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!