Header

Sunday, May 17, 2009

Very Hectic Day

Alhamdulilah dh smpai umah almost 30 mnts ago.
Hari ni weols sefamili punya jadual pnya la padat pagi ngan horse ride nya blk umah tghari rush ke knduri rakan bisnes kt Shah Alam pstu blk PJ Oldtown sat then brgegas pulak ke Sunway Pyramid..
Yes utk shopping hrs bgegas rite...wakaka. Then blk PJ gegas gak lakukan apa yg patut then rush pulak ke Selayang.
Dah smpai selayang pn dah agak lewat dlm kol 9.30pm then duduk xlama trus mtak izin nk blk umah lah plak.
Sat lagi nk manjakan kaki yg dh lesu ni as usual ngan spray foot cooling the body shop tu la.
Avin damia dh lena sjk dlm kete lg tu yg aku free sket smpai leh wt live update ni hiks.
Ok lah prebetsabu dh cuit2 ni soh spray kaki dia ni aku caucincau dulu lah lgpn esok nk keje kn kena tdo awal sket...ahaks


-Emel Sent via Nokia E66-

Camna?

6 Comments Uols:

kojah said...

gud nite kak =)

zino said...

sibuk nya... dan selamat berehat..

amirul said...

Salam,
Mau kalahkan PM... hehe

atty's said...

moning viona..

@tune® said...

xdapat la rehat ye wiken

tuberose78 said...

alaa... jelesnyer... nak beli jugak la spray cooling tuk kaki tu.. nk bwk gi krabi nanti nih!! huhuhu...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!