Header

Friday, May 08, 2009

Windunye kat Dia

Aku windu sgt kat mahkluk Tuhan paling seksi sorang nih.....wink...wink...wink!!!!. Malu tp still nak ckp gak kat sini.....still nak wat n3 gak....huhuhu. (xperla kasi can aku nak express kan prasaan aku kan...hikss)

Petang nih dia balik so maybe lewat² tgh mlm nih (awal pg dah kot) aku dah leh xoxo dia kot (wah dan² tuh kuar ayat xoxo ko....wakakaka).

Bulan Mei nih kan besday dia...tak lama lagi dah 21 hari lagi. So agak² uols apa hadiah yg aku leh kasi kat dia ek??? Boring gak if every year hadiah yg hmpr sama jer kan......huhuhu. Tapi aku rasa this year xde hadiah dah kot coz if ikut plan asal on 29hb Mei tuh weols baru jer balik dari holidays...huhuhu.

Itu kira hadiah besday utk dia gak lah tuh kan. Actually weols mmg plan nak sambut besday tuh time holiday tuh mean on 29hb mei tuh nak dok kat sana lagi but clash lah schedule flight so terpaksalah ubah plan n anjak date tuh kasi awalkan sedikit...xperla janji mood tuh sure ada lagi kan.

Perperpun aku just nak ckp...hohoho...malu nih weh!!! but au kuatkan semangat coz dia selalu ckp yg aku nih susah sgt ler nak tunjuk rasa sayangkan. Bukan kat dia jer kat org lain pun camtuh gak katanya.....katanya lagi aku nih ada sket² ego yg berlebih.....huhuhu dia soh buang jejauh.....hohoho syg itu bukan ego ler but perasaan malu yg terlebih n segan yg agak banyak.....hohoho

Dia ckp lagi patutnya if kita sygkan seseorg kita kena tunjukkan n luahkan ngan kelakuan kita...supaya org tuh nampak. Barulah org tuh leh hargainya.....huhuhu.

So oklah meh sini aku nak romantik² sket...huhuh

B, V kan rindu sgt kat B....Tak tau lah nape kali nih rindu dia terlebih lak padahal B dah selalu kan gi outsation ada tuh smpai seminggu pun v kena tinggal but kali nih lain lah 4 hari B tinggalkan V terasa mcm 4 bulan lah B.

V doakan B slmt dlm perjalanan nanti dan kita cepat² dpt jumpe pastu leh lah v nak hug n kisses b manyak²....hikssss

Satu lagi nak ckp yg V akan sentiasa kasih n syg kat B walau apa keadaan pun selagi B masih berpegang teguh terhadap janji² yg pernah B lafazkan. Hanya B lah satu² nye dlm jiwa n hati V nih tak pernah termimpikan yg lain...:)


Ha oklah dah² kang melalut kelain lak jadinya....kuang3x

Jom tgk siapa dia....:)

So kat bawah ni ler dia.....

my hero....

my kekasih....

my best friend....

my pak we...

my bantal busuk....

my kekasih gelap....

my suami....

my everythings lah.....:)



saje je aku letak picca nih...hikss...coz aku nmpk dia seksi n macho lah even dia tgh bersungguh nak makan kan tp entah nape aku still nmpk dia seksi...ahaksss



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

10 Comments Uols:

neezareef said...

klu sy..
sy mmg suke laki2 rmbt mcm tu..
pd sy tu npk seksinya..
hihi

T.u.Y.a said...

sooo sweeetttt!!!
walaupun sayang tu x dizahirkan,tapi kalau dah laki kita tu,tetappppppp le sayang gak kan...
prebetsapu dengan pantasssnye bersemangat balik....pin pin..tu dah sampai kot..heheheheh...
btw,enjoy ur time ya..wink wink..ngeh ngeh..

CuTeMiUt78 said...

ooooowwwww... so touching k. sapa la yg tak sayang n windu2 kat laki kan.. walau macam mana pun dia.. dia tetap laki kita kan.. takpe viona, pulangnya prebetsabu tu.. makanya terubat la windu2 tu.. hua..hua..hua..

Ms.Lilies said...

huhuhu aaaaawwww.....sila imagine saya yg ditinggalkan selama 2-3 minggu huhuhu

KM said...

Abisla ko bro....Mem ko dah tak tahan kerinduan dia tu hehehehe..........

JIVEBUMZ said...

alahai so seksis yer kak..hihi rindu yer tak pe sabar2 ek kakkkk nti balik la abg syg akak tu yer

Maswani said...

huhu..tahap hormon meningkat tuh..siap la itu prebetsabu..hehe..

irda said...

adoyai bro,sis Viona dah tahap gaban merindu tue....Cepat2 balik n XOXO sis Viona tu,....

Haahahaha

tini said...

soooo sweetttt..... apa agaknya reaksi PS bila baca n3 tu... MV.. ko try luahkan ayat-ayat cinta tu live depan PS...kalo setakat taip n3 rasanya kureng sikit la feel tu..

tuberose78 said...

ayat tu dah cukup jiwang dah.. tapi biler tgk itu picca.. adussss...!! hancur trus kejiwangan tu.. kah..kah..kah...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!