Header

Saturday, May 30, 2009

Yang Aku Nak, Yang Dia Nak

Yang AKU nak utk trip kali ni:-

1- spent quality time together (we all mmg amik pakej tour guide, but we all tak join with other rombongan... just we all berdua n tour guide tu je... mmg we all request camtu.. privacy sikit n takyah penin pala ngn pe'el ahli rombongan lain.. we all leh wat n rangka masa lawatan tu ikut suka ati we all la.. huhuuh)

2- jenjalan tgk budaya org lain

3- jenjalan tgk tpt sejarah

Yang Viona nak utk trip kali ni:-

1- SHOPPING semata2...

ahahhaha..
haruslah viona menyentap if dia baca n3 aku ni...

takde la..

saje je B gurau2 ngn V..
jgn marah..
b tau tujuan v g beijing ni bukan utk shopping... hahahahahhaha... errr... ye ke?



*ini ialah n3 schedule tatkala aku dah kekeringan idea.. ok la kan jnji ada gak aku schedule utk update Mv.com ni...


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

SharHanah said...

bape lama kat sana??

tuberose78 said...

agenda shopping mmg default agenda dah tuuu...huhuhu... rugi aa dtg jauh2 tapi tak shopping...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!