Header

Sunday, May 31, 2009

Yuhuuu....Great Wall Tungu Daku

Insyaallah hari nih weols akan melawat beberapa tempat lagi, tapi yg paling aku tak sabar adalah tentu skali tembok besar china......oowwhhh great wall dah lama aku impikan utk sampai ke sini......tunggu daku great wall sekejap je lagi...insyaallah aku smpai bersama² suami terchenta.....hiksss

Aku pasang angan² nak dtg great wall nih sejak beberapa belas tahun yg lepas, masa aku mula² dah kenal sejarah dunia, dah tau tentang kewujudan 7 perkara ajaib didunia aku mula simpan impian untuk ke sini.....alah uols know me kan.....MV mmg minat sejarah rite????...yes aku scorer subjek sejarah kat skolah sejak from 1-5 lagi ok...hiksss.

Kata akunye tour guide dari Beijing nak ke Great Wall makan masa hampir 2 jam gak by coach. Sekarang nih aku tgh tunggu dia sampai lah...wah tak sabar nye....hiksss....sebelum dia n driver dtg weols nak gi merayau jap kat pasar pagi kat area bawah hotel nih....leh lagi rembat perper yg patut utk kengkawan n sedara mara semua....:)..best²...aku happy if dpt happykan org...ok bye

Doakan everthing ok ye uols.....:)...chill babeh....ahakss


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!