Header

Friday, May 01, 2009

Zaman Dedolu PS..........hiksss

happy nya muka nak potong kek besday...hiksss

Kenal kah uols siapakah gerangannya kanak² lelaki diatas????......wakakaka. Kena tak????

Tak kenal gak........itu adalah prebetsabu semasa kecik.....hehehehehe.....sblm tuh kasi aku gelak guling² dulu...ahaksss

Actually masa aku tgh selongkar album² lama untuk jawab tag from cutemiut tuh kan, aku ternampak ler album lama prebetsabu makanya dtg ler idea brilliant aku nak kenakan dia nak wat n3 nih.....hahahahaha. (utk akak², adik² prebetsabu n tak lupa mama n abah... sorry ler coz secara tak langsung uols pun terjebak sekali...huhuhu...sowi ye)

kak long, k.ina, k.diah n ps

telefon sapa tuh prebetsabu????...agaknya masa tuh dia telefon aku kot....hahahaha

L-R: k.diah, k.ija,k.ina n k.long
bawah: Kema n prebetsabu

semua anak² En. Nasir n Pn. Banon....wah bestlah ye mama n abah skrang nih tgh menyopping kota kat Indon.....jgn lupa tau balik bawak ole² untuk sorang² nye menantu femfuan mu ini ye....wakakaka

nih mcm di pg raya jer nih.....kali nih mama n abah pun ada sekali

Ok nih lak dah nak masuk zaman remaja sket dah...huhuhu zaman krisis identiti prebetsabu....wakakaka...larikssssss pecut 100mtr...ahakss

prasan jadi lebai lah plak...ahakss

prebetsabu pandai silat suatu masa dulu tau....huhuhu

muka kerengpeng masa muda belia...hiksss


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

9 Comments Uols:

joegrimjow said...

suke la gambo lelama ni
huhu

zino said...

nostalgia gambar2 tu hehe

myle@my said...

a'ah..
suke layan picca lame cam neh..
papepon..sis masviona,
inchik prebetsabu neh kechik2 lg da menunjukkan kehensemannyerrr...
hehehe...
ngee~~
=P

enzek said...

ishkk..ader lak muke tempek kt ctuu..teringat den zaman dolu doluuu hahaha

CuTeMiUt78 said...

wakakakaka.. ni kira jawab tag zaman2 dulu utk prebetsabu la plak ya.. wah.. dari kecik lagi dah memang encem prebebetsabu ya.. kemain posing baiknya punya ngan tipon tu.. ;D

neezareef said...

wah..dikelilingi bunga2 upenya PS ya...

tini said...

seronok bila sekali sekala mengimbas kenangan dulu-dulu...

tuberose78 said...

kalo korang tgk bebetol, dahi dia sebenarnya jendol dari kecik tau!! wakakaka...

prebetsabu said...

oi oi kasar nih...

*tgh pikir camna nak balas dendam... har har har...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!