Header

Monday, June 15, 2009

Adik Adam

nih picca last week masa kat pizza alamanda

Nih Adam Luqman.....hiksss....budak debab nih baru jer dapat adik yg ke-2 seminggu yg lepas kottt.....hiksss

alahai cute nye baby nih...sleep lak dia

Cute jer kan adik dia....namanya belum ada lagi tapi aku ada gak suggest kat abg ngan kakak ipar aku soh letak nama nih ALYA IRDINA.

ALYA tuh maksudnya ketinggian manakala IRDINA lak bawak makdud kehormatan kami gitu lah lebih kurangnya. Nanti leh lah panggil lya ke dina ke irdina pun best apa...hikss

Kalu abg n kakak aku stuju aku happy jer if dia tak stuju xperla aku simpan nak kasi kat niza lak my sis yg baru kawen bulan march lepas manalah tau kot lepas nih lekat ke dpt lak baby girl leh la aku soh dia letak nama tuh plak...hikss.

fuhhhhh 3.56kg tuh

Nampak tak berat baby nih masa lahir ritu ialah 3.56kg.....besar kan???? but kalu ikut sejarah kakak ipar, baby yg nih paling kecik coz adam dulu masa lahir 4.46kg manakala Aqeem Luqman lak adik adam lak 3.8kg dan yg baru lahir nih 3.56kg.....huhuhu. Avin damia masa lahir dulu 2.9kg jer aku lak masa lahir dulu just 2.7 kg jer kot but my mum ckp dedulu masa aku kekecik dulu aku tembam n montel giler......huhuhu

Lena nye sleep baby nih geram aku nak gomel n kiss dia manyak² but kecik sesgt nak pegang pun takotttt....huhuhuhu

Avin damia punya lah geram tgk baby nih dia baru jer petang semalam 1st time jumpe ngan baby nih tak puas² dia nak kiss...adoyaiiii.

Adam nih tgk jer lasak gini but dia pandai jaga adik dia.....huhuhu. Iyelah umur 7 thn dia dah ada 2 org adik dah. Dia pandai bagi susu adik dia.....lembut je bila tgk dia layan adik dia....:)


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

6 Comments Uols:

zino said...

comel nya baby tu hehe

kojah said...

comelnyerrr

atty's said...

gebusnya pipi..rasa nak gigit2 jew..

mAr@ZiEy said...

tomey yer...

Ada Ayrissa said...

comel gilerrrrrrrrrrrrr...
gerammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...

mummYaeesh said...

ala comeynye...besar kan..baru lahir pun da nampak mcm da 2bln..woohoo! hik..lawak la adam tu..prebetsabu jeles ek..whoops!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!