Header

Monday, June 22, 2009

aku pun bapa jugak....

ngeh3...

org dok sebok wish father's day kan..
takde pun yg nak wish kat aku...
huhuhuhu..

tpkan, aku dapat hadiah from viona sempena hari bapa..

yeay..

tunggu damia besar nnti bonda leh pakat2 ngn damia nak belikan hadiah grand2 utk walid lak kan..?

apa yg viona hadiahkan?
biarlah viona yg cerita di n3 akan dtg...

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

foto said...

Salam kenal dari sesama blogger... kunjungi blog saya ya... dari komunitas bloger indonesia

mummYaeesh said...

yolah..weols wish ni ha...

happy father's day prebetsabu..woohoo
weols tak dan nak celebrate pun lagi..

Ada Ayrissa said...

blom t'lewat den nk ucap hepi father's day to u prebet...
be a gud father yaaaaaaa :D

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!