Header

Monday, June 29, 2009

Bekfesku Meriah


Wahhhhh!!!!!

Today, my bekfes so meriah tau.....wah mv speking london lak hari nih....ahaksss...sekali sekali ahkak nak mengediks kan apa salahnya kan uols??? (dah tgh baru n3 bekfes nak kuar....tak kisahlah janji ado kan...hiksss)

Semalam masa cik wanie ajak ngeteh ngan kak atty sekali tuh...ala yg weols lepaking kat warisan mas tuh (nama kedai tuh tau) , kty ada bagi bagi roti jala nih kat weols. Air tangan mak dia katanya.

kan prebetsabu dah wat n3 live smlm kan

Semalam tak sempat nak makan terus so mlm tadi before naik ats mau zzzZZZzzz sempat lah bg pesanan kat bibik soh panaskan aje dlm microwave roti jala nih utk bekfes weols.


Perrrrrggghhhh.....tangkap leleh (sebut peerrgghhh nih amik feel akak (anak kty) dok bercerita psl keenakkan satay yg dia mkn dulu...lagi syok dari satay hj samuri katanya...ahaksss) tau roti jala mak kak atty nih....kari dia pekat n sedap sungguhhhhh....maveless. Ahkak makan letak gulai kari nih banyak²...dah ler lama giler dah tak makan roti jala sesekali pekena roti jala yg kick gini.....syok woooo.....syorggggggaaa betul lah....heaven sungguh lah weeeiii.

Tenkiu utk kak atty n mak dia....best²....lenkali leh pass lagi ye kak ty doketttt je kan umah kita kan...ahaksss.


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

9 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

waalllllaaaa weeiii.. sodapnya.. opppss tergugat iman akak ni dikk.. kurreennngg pahala pose hari ni :D

ciare (^_^)v said...

sedapnyeeee roti jala tuuuuuuu =)

El-Zaffril said...

Nak sikit la akak

masviona said...

cutemiut:
huhuhu yeke kak sowi tp mmg sedapt pun....sbb pasal pose huhuhu kamis nih saya pun nak start pose ler belom ganti lagi nih

ciare:
sedap²....hiksss

el zfril:
nak ker?????huhuhu by the time nak pass kat ko dik sure roti n curry tuh dah basi dah....huhuhu

atty's said...

sedap ek..wahahahah ,.kty pun takdan merasa..kenyang sgt..semlm..

Dee said...

nie yg lg jeles ni..siap dpt mkn roti jala..huhuhu..

ciare (^_^)v said...

akak, try lah buat kat umah..kalo menjadik kite mau resepi. cewah =P

Cik Wanie said...

mmg sedap kan,
wanie pun dapat rasa gak masa g umah mak kak atty,
sedapppppp,
ada kari ayam plak tue,
allalalalala:)

niza said...

kty!!!nak gak roti jala...feveret ku itew....uhuhuhu...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!