Header

Wednesday, June 24, 2009

Belom Rezki Lagi

Dulu ujung² bulan 5 prebetsabu pernah lah wat review psl bendalah ni but masa tuh bendalah nih belom launch lagi pun kat mesia nih.

Pastu 2-3 hari nih pun dia ada gak wat review pasala bendalah nih ngan lebih details sket lah coz bendalah nih pun dah launch kan tambah lakdia pun dah tgk depan mata kan itu yg dpt byk info sket tuh dlm n3 yg nih.

Pastu balik² umah tuh ada gak dia bitau kat aku best gak kan if dpt tukar ke pajero sport tuh....huhuhuhu aku cecepat cantas.....bior ler dulu. Ye lah aku dah tau if nak wak grab benda nih confirm ler my city kesayangan aku tuh yg jadi mangsa kan....huhuhuhu tak sanggup den aku masih syg lagi ngan city nih.....lagipun aku ckp kat dia bulan² nak cekau mana nak byr tuh...huhuhu jauh beza rege ngan city tuh so konfem ler bulan² nye pun meningkat kan....logikkk aarrr tuh kan.....hikssss terus senyap dia.

Aku tau dlm kes nih dia idak ler bersungguh² sgt pun just idaman je kan......hiksss. Iyelah tak kan ler dia tak tau status keewangan sendrik camne...hiksss.

Tapi tu ler masa last week tuh aku leh nampak ler yg dia mmg minat...time dok usya² kat mid valley tuh aku dah bosan dah dok mengusha dia blom habis² lagi dok tanya memacam kat petugas tuh....huhuhu

Kalu tak caya tgk nih ha.....hikss


test bang jgn tak test...ahaksss

dah puas kat depan....kat belakang lak dia gi try test power....huhuhu

Aku pun test gak but idak ler sehover prebetsabu nih...hiksss.


Dah leh test tuh ok lah kot ye prebetsabu....sabar ye kita masih belom mampu nak memiliki pajero sport nih skrang.....but insyaallah one day id ada rezki lebih Allah nak kasi sapa tau kan....insyaallah...amin.




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

7 Comments Uols:

[-suziey-] said...

holaaa...sgt bergaya kete tu..err jip sbnrya:p

p/s: mau join ka gathering? nk masuk nama dlm list nih..pls confirm ok..jgn segan..u r invited..mostly dorang pn xkenal each other..time ni la nk kenai2..xgituh:p

masviona said...

suziey:
ahaa...bergaya kan...yup jip or SUV lah katanya

uhuksss....iyeke...hehehe kita mmg pemalu sket...nnti kita confirm balik nnti nk tnya prebetsabu dulu dia xde kat sini nih

*ayu* said...

may ur dreams & wishes come true.. aaaammiin... :)

Ms.Lilies said...

Aminnnnn.....tp kan org laki mmg camni kotkan wahahaha.....larikssssss

masviona said...

ayu:
aminnn...tenkiu ayu....kalu jadi prebetsabu lah org plng happy....hiksss

Ms.lilies:
agaknye lah...semua laki gini ek

CuTeMiUt78 said...

eemmm... takpe verangan dulu.. kot la tercapai impian kan prebetsabu..

kojah said...

InsyaAllah,ada rezeki nanti...lg sonok la Damia...leh pusing2 dlm tue...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!