Header

Wednesday, June 24, 2009

Borong 3 Terus

Kerja giler yg aku n prebetsabu wat last sunday adalah memborong 3 botol perfume nih.....mmg giler sungguh ler weiiii (terswipe jugak cc prebetsabu sedikit......tergoyah sket prinsip weols yg xnak swipe cc lagi if keadaan tdk mendesak....adoyaiii)

Memula aku nak grab yg nih DKNY.....green apple nih...rm290

Dah lama terbekanan but masa nak beli dulu tak jadi coz promo yg tommy girl offer lagi best.

Plan asal mmg aku nak amik pleasure by estee lauder jer (nih perfume favvy mv nih) but mcm reason kt ats gak xde promo yg best so ronda² lah dulu nmpk lak green apple tuh kena lak ngan promo nye (dlm istilah lain free gift yg dia offer ler) so mmg aku decide nak grab jer la.

Sekali bila ingt hari tuh hari special utk bapa maka aku pun berbesar hati ler nak menghadiahkan utk prebetsabu (kiranya aku mewakili avin damia lah...hikss) nampak lak prebetsabu berminat ngan tommy hilfiger ngan bau yg baru so amik sajalah (lagipun perfume tommy nih besar maknanya dlm sejarah hunbungan weols....hiksss)


tommy hilfigier utk ps...rm245

Beli 2 jenis perfume cam kat ats nun

dpt ler bag tommy nih free n adalah lagi free gift yg lain mcm miniture, lip gloss n jugak beberapa botol travel pack tuh...ala cam dlm picca tuh ler.

Haaa jom saksikan 2 model terbaru DKNY aku....hikssss

si cilik punya lah menyebok....bonda dia nak snap picca pun susah tau!!!

walidnya xnak lepaskan peluang....huhuhu...kemana tumpahnya kuah kan????....hiksss

Dan last sekali perfume yg sempat aku rembat di hari kejadian adalah yg ini. Sebenarnya time nih masa weols dah nak kuar nak balik dah. Nampak lak both ralph nih....sekali promo dia leh dpt sekeping gambar photoshoot....huhuhu actually bukan sbb nih sgt lah tp ermmmm entah....xtau nak explain camne....hiksss


Tetiba jer prebetsabu bg green light yg tak pernah aku jangkakan.....katanya if nak tuh amik jerlah tak yah nak pk² lagi dah alang² tuh amik jerlah terus.....huhuhuhu.

Ahkak nokk apalagasss dengar jer ayat tuh terpacul dr mulut prebetsabu sepantas kilat dik nun ahkak ckp yes kat promotor tuh....huhuhuhu.

Maka weols pun balik umah ngan prasaan happy tak terkata.....shopping kan terapi minda utk wanita kan sapa tak suka kan dah ler ahkak before shopping perfume nih dah rembat sepasang kasut hitam piere cardin.....oowwhhhhh bahagianya ahkak nokkkkk....:)...TQ prebetsabu....syg b selalu!!!!!wahhhh gitu.


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

Sis-Lin said...

ayoooo lin kan pakai mnyk wangi semua jenama AVON je,bkn x mampu tp dh jd dealer,dpt hege murah lg pun baunye tu x le kuat sngt,ok le,kang hidung x tahan le menyengat sangat...

nk tido je pakai CD nye..hehehehe

masviona said...

sis-lin:
dah jadi dealer kena ler pkai yg dijual kan...hehehe

tuberose78 said...

dah lama tak beli perfume lor... tobat tak nak beli yang murah tapi kekonon ada jenama tuuu... bau tak best langsong!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!