Header

Tuesday, June 30, 2009

CIMBClicks yang lembab.. !!


Aku perasan, sejak seminggu dua ni, khidmat perbankan internet bg cimb bank, yg dikenali sbg cimbclicks, amat lembab nak mampos..

bukan sahaja lembab, kerap kali gak bila nak load page, dia terus tak dpt..
if dapat load pun, nak cek baki akaun bole, but nak cek baki loan umah, takleh..
kat bhgn loan tu blank je..
ahahha...
adakah rekod loan aku dah didelete.. waaahhh (ye la tuh berangan je la...)

setiap bulan, idup aku mmg bergantung pada cimbclicks..
kiranya if cimbclicks down, maka tak berbayar la segala macam bil2..
bil api, bil astro, ansuran kete, ansuran umah etc etc...

pagi tadi aku try lagi sekali masuk cimbclicks..
nampaknya ada sedikit laju pagi ni..
but still aku tak berani nak wat apape transaction..
takut gak tgh middle trxn, tetiba dia down kan..

so aku tunggu sampai tghari ni tgk dulu..
if dah bebetul stabil, then baru berani bayar itu ini...

ada sesapa keje cimb? lh kompomkan cimbclicks tgh wat system upgrade ke?
sbb sblm ni dia ada htr survey camna nak improvekan cimbclicks ni..
maybe dia dah proses survey tu n tgh membuat penambahbaikan kan...

hihiiih...


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

8 Comments Uols:

atty's said...

sama ar..kty pun guna cimbclicks..

ari ni tak dpt nak buek..malamkang lak terai..

prebetsabu said...

kty: malam pun sama gak embab nak mampos..... teruk la camni...

CuTeMiUt78 said...

eemmmm sistem tgh upgrade kot.. oppss kita bukan org cimb yo :D

oneyani said...

sy punye cimb click dari dulu pon lembab..nk login sampai 3 kali baru bole msk..

prefer lg pakai maybank2u

P3tani is my nama said...

seriuslah kak..
saya tadi pun lambat giler nak masuk..leceh betul...
huhuhuhu

Sidratul Muntaha said...

masviona
bkn setakat cimbkik jer
bank islam dgn rhb pun lembap
tenet tgh prob skunk
even wireless kat uia ni
harap jer memahal beli
tapi asyik hanged jer

masviona said...

cutemiut:
kalu betul sbb nk upgrade xperlah kan kak but patutnya kena ler inform customer gak kan...wat notis kat web ke apa ke kan

oneyani:
betul3x...sama ler kes ngan weols pun

petani:
betul kan petani....saba jelah

sidratul muntaha:
saba jerlah manyak² kan ayu...agaknya masalah serantau nih kot..hikss

Sis-Lin said...

tau xpe...mmg dh lama operasi lembab dia..tp masih lg lin ni kekal bersamanya..huhuhuhu

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!