Header

Thursday, June 04, 2009

Cuppies utk Prebetsabu

Happy Belated Besday to Prebetsabu (why aku bold kan ada kisahnya ye...hiksss)


Seperti yg dah diberitahu oleh prebetsabu dlm n3 yg lepas....29 Mei ritu besday dia kan (sian tau kat dia...dia majuk ngan uols semua coz ramai yg wish happy besday tuh kat aku n bukannya dia....kan font kaler oren tuh dia lah yg publish tuh....huhuhu)....sian dia majuk smpai muncung² mulut dia...uhuksss.

Patutnya aku dah rancang dah nak wat suprise party kat dia....huhuhu....dah siap tempah cake dah segala bagai coz patutnya weosl bertolak ke Beijing on 24-28 Mei jadinya aku smpai² mesia dlm kol 10.30 pm so leh terus celebrate besday dia lah kan............cantik dah aku plan tuh.

Siap sorok² nih time nak ber deal ngan tokey cake pun....huhuhu....last² terkantoi jugak di last minute...sbbnya aku kena cancel lah plak order cake tuh on 29 Mei tuh...alasannya kerana flight aku kan tunda makanya aku fly ke Beijing, China drp 29 Mei- 02 June...huhuhu.

Makanya terpaksa lah amik cuppies tuh pas balik mesia...hikss. Aku tempah cuppies dari sorang kawan nih, dah lama kenal dia tapi tak pernah jumpe but weols leh dikira close gak ler even tak pernah bersua muka. Macam² crita weols share...hikssss...entah nape aku pun selesa jer ngan dia coz dia friendly....namanya fara...dia ada blog gak khas untuk bisnes cake dia...sedap tau cake dia...try ler masuk sini eh if uols nak tengok².


sebuk tau anak dara tuh...."wah cantik" tak habis²...hiksss

cucu n menantu mama n abah...hiksss....sorang lagi cucu dia tido (angah)

senyum manis ngan cake huruf "B"...hikss

kengkononnya nak makan cuppies nih lah skali tuh awish renggek² nak lak kasi kat dia jerla...hikss...budak² biasalah kan

Avin damia bukan main suka lagi makan cake nih....huhuhu...tak habis² ckp "cantikkk"...."cantik"

mama n awish...:).....cuppies yg awish makan nih yg ada huruf "V". Dlm 25pcs cuppies tuh leh lak dia terbekenan ngan yg huruf v tuh...hiksss

Abah pun tersenyum jugak...:)

Besday boy n anak dara dia....amboii besday boy senyum manis nyeee...:)

Along nurin...ngan peace nye...:)

smile lagi....pantang tgk camera ok



Masa aku gi amik cuppies nih, weols odw nak balik PJ Oldtwon nak amik anak dara nih ngan bibik dia lah...huhuhu...so celebrate lah kat umah pj terus....:)

Fara nnti kita jupe borak² panjang lagi tau...ritu alahai tak puas...kejap sgt...:)

Ni lah dia gadis manis pembuat cuppies yg cantik n sedap tuh...sungguh kena ngan selera weols semua coz cream dia tuh xmanis sgt so sesuwei lah dimakan ngan cake tuh kan dah rasa manis dah....sedap....uols if teringin nak tempah gak gi lah terjah blog dia ye (De Rez'qi).......tolong bisnes kengkawan kita nih...:).




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

11 Comments Uols:

Gieyana said...

Viona ~ dh balik mesia dh erk? wahhh..sedap nengok cuppies dier...ket Penang nie x der cuppies2 yg cantik camtu..huhuhu..perpun heppi belated bday 4 ur prebet yer..

*ayu* said...

happy belated prebet!

JIVEBUMZ said...

hepi belated bufday prebetsapu.. moga panjang umo dan murah rezeki serta bahagia selalu disamping kak viona dan avin :)

atty's said...

to prebet sapu..happy belated besday..cute..nya kek..tu..tantek.

kojah said...

owhhh...epi besday bro =)

mummYaeesh said...

la yeke??siannye kat prebetsabu...
happy birthday prebetsabu!!!

j0jet said...

sape nk wat kapkek tok aku nnt?????ermmmmmm..

Fara said...

hi viona.. heheh.. at last fara nk komen gak kat sini :P
tq for promoting my blog :x, aah next time kita set date dating yerk.. aritu kejap sangat.. x sempat nk borak pjg2 heheh..
anyway, TQ for the souvenir yerk :X

prebetsabu said...

huhuhu thanks to all...
setahun bertambah, dgn harapan menambah lagi kematangan diri..
moga rezeki sentiasa dilimpahkan lagi....

thank you viona..
even surprise tak bape nak jadi sbb planning beijing yg kelam kabut, but to know that u hv been trying to surprise me indeed is a surprise!!

muah muah

SiS-lin said...

eee seronok bebeno Damia dr ayah dia..nape x PS tu senyum mcm Damia...hehehehe

IeDa said...

hu..hu..hu...sowi..wish lambat...
nyway happy belated besday to prebetsabu...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!