Header

Tuesday, June 23, 2009

Durian yg Menggiurkan

nampak cam best....sekali keras lahhhh...huhuhu

mv mmg suka makan durian but ps tak lalu nak makan durian....uhukssss


Balik² opis smlm terus aku bergegas nak masuk umah.....hiksss

Sbb apa?? nak hug n kiss anak dara tuh dah kemestian lah but ini ada satu sbb lain lagi.....hehehe

Sbbnya dari dlm kete masa odw balik pun pala aku dok teringat kat buah durian yg prebetsabu wat balik dari klate jer....rezeki client dia kat klate kirim buah durian.

Before naik mandi tuh aku kopek dulu sejibik sebiji. Wahhh!!!!! isi kuning n besar jer.....lemak² manis je macam.... nampak berselera lak aku nak makan sekali bila dah test huhuhu isi dia cam ada keras² sket lah mcm tak berapa nak masak betul la.

Kopek lagi sebiji.......haaaa yg nih baru ok. So apa lagi kan...terus ngap ler.....ahaksss. Masuk ulas yg ke-3.....burrpppp!!!! alhamdulillah kenyang.

Selebihnya aku soh bibik kasi settle...........yang balance ada lagi 2 bijik tuh ingat nak kasi kat jiran kiri n kanan umah nih but lupa lak nak bitau kat bibik....huhuhuhu. Tengok ler petang² karang kalu sempat leh la pass kat diorg.



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

6 Comments Uols:

azman shah said...

skrg aku dh berpantang apakan dya

Mummy Dasy said...

adeh menggiurkan

joegrimjow said...

itu mengghairahkan!
haha

Luth Textile said...

its passion.. duriannnn!

tuberose78 said...

sodapnyer... tak sabar nak gi segamat weekend ni.. just for makan durian kat kebun terus!! hahaha.. iii liiikeee...
nak itu?? jomm convoy..

tuberose78 said...

itu = itut

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!