Header

Friday, June 19, 2009

Gara² Kit Kat

Masa shopping barang² dapur ritu adalah aku beli sebungkus kit kat, sesaja wat kunyah² bila perlu...hiksss

Pastu bibik lak terlupa gi simpan dlm fridge......yg anak dara aku tuh lak dah pandai bukak fridge sendrik kan so apalagas asala dia nmpk jer terus jerit² nak.

Punya lah sronok dia makan lepas je aku bukak pembalut dia tuh terus dia bawak lari gi makan kat depan tv aku lak sebuk dok membelek henset masa tuh.

Bila aku angkat muka toleh ke dia balik punya ler terkejut aku but nak tergelak pun ada gak. Punya ler comot momot anak dara aku tuh makan kit kat.....uols tgk ler sendrik....huhuhuhu


sampai camni skali damia ko feel makan kit kat...ahaksss

anak dara sapa lah yg comot momot nih.....kui kui

pandai lak jilat² cari bila aku tanya nape comot sgt nih....wakakaka

sempat lagi tuh nak smile bila nmpk aku nak snap muka dia lagi

Ahakssss.....anak sapa lah ek????? Anak aku ler tuh....wakakakakaka. Layan jerla sementara dia nak membesar nih....hiiksss



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

6 Comments Uols:

MaMa aYiN_FaSHa said...

hhmmaaanggaiiiiiiiiii...damia..mkn naper x ajak ayin sama..leh comot sekali..kih..kih..

neezareef said...

sdp sgt la tu...pasnie msti damia nk suh bonda bli lg

nURmALa mAZLan said...

dia menikmati sungguh² la kit kat tu kak...ahahaha~ bias ala tu budak² mkn mmg cam gitu

lily lotus said...

leh send pic ni kat kit kat ni...leh jadi model cilik...

prebetsabu said...

ooo.. damia...

mentang2 walid takde kat umah tu sehari dua ni, mcm2 damia wat dera bonda ek...

nnti la walid balik ni kang siap la damia..



*cuba berlaku garang di situ..

Cik Wanie said...

mmg sgt2 comel tau,
hik hik hik,
bukan anak dara akk ker?
hik hik hik...

x puaslah jumpa akk mlm tue,
hurm

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!