Header

Friday, June 26, 2009

Gelas Berkhasiat Katanya



Apakah isi didlm kotak merah itu???

Barang kemas kah???.....hehehe....jom tgk lagi k



Haaaa......uols dah leh agak blom nih???

Cuba tgk betul².......hiksss. Barang nih aku beli masa kat Beijing dulu.

Katanya utk kesihatan ler....utk lancarkan peredaran darah kekdahnya dan ia merupakan



Sebijik gelas......ke nak panggil apa ek klu ghoper dia mcm nih....ermmm lantak ler lah kan janji function dia ialah if kita nak minum air perperpun kita just isi jer dlm nih n digalakkan guna air panas ler supaya air tadi dpt menyerap segala mineral yg ada kat gelas nih....berat tau gelas ni!!! then bila air tuh dah agak sejuk or suam n boleh dihirup haaa minum ler apa lagi....hiksss.

Beli benda nih masa lawatan ke kilang ubat lecur bakar tuh...uols leh refer sini if nak tau lanjut.

Gelas nih aku letak kat dlm bilik senang bila nk minum malam² or pagi² pas bangun tido tuang je air dlm nih n minum...hasilnya kena tunggu lama sket ler coz aku pun baru jer try guna nih.



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

~zuraiwan~ said...

macam2 ek....nnti gtau la ek kesannya tu..

Anonymous said...

nak try boleh ke tidak

nURmALa mAZLan said...

kak..
kalau dah berkesan nnt jgn lupa info kat sini tau..ehehe~

nurqaseh said...

ermm gelas ni tuk ape ek.. share ler khasiat die..

CuTeMiUt78 said...

oohh gitu ya.. pastu nnti blh citer pasal khasiatnya k

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!