Header

Tuesday, June 30, 2009

IKEA Pun Takde

sempat kasi pose gak kat sini pun

Selepas majlis gathering bloggers yg happening giler kat titiwangsa laketown tuh weols terus shoot ke mutiara damansara, kalu dah ke arah sana pempaham jerlah kan mana lagi arah tuju jika tidak ke ikea kan.

Hajatnye idak ler nak bershopping sakan pun cuma nak hunting 3-4 barang jer.....n yg plng utama aku nk carik board besi utk lekatkan koleksi² FM yg memana aku ada tuh.

Skrang nih aku letak kat whiteboard yg biasa je kat tingkat atas sbb kalu letak kat fridge alamatnye habis ler punah ranah koleksi FM aku tuh dikerjakan anak² buah n jugak anak² sedara mara yg datang bertandang (ala bebudak kan pempaham jerlah nak marah xdpt kan) so better ler kita playsafe letak atas sesiap kan....hiksss

Malas lak aku nak selongkar n3 lama psl FM nih nak tepek kat sini....uols selongkar lah sendrik lagipun itu koleksi yg dah berkurun dah skrang nih ada byk lagi koleksi yg baru tp xsempat pun nak wat n3 latest psl koleksi FM nih...nntilah one day...insyaallah.

Before tawaf ikea tuh weols makan dulu (makan lagi kat gathe tuh dah makan dah...alah dh petang dah pun uols kan). Weols makan kat Super Bowl ajer

prebetsabu sempat candid tuh

masa nih aku tgh khusyuk godek bb strom prebetsabu....terjatuh chenta lak...haruskah aku pun memilikinya....huhuhu xleh² simpan duit byk benda lain lagi ni kan dah dekat nak raya nih

aku pekena spagethi carbonara chicken n mushroom...oklah sedap but aku xleh makan selalu benda nih coz cepat muak aku kan tak suka cheese sgt......avin damia lain lah dia mmg suke cheese nih

bibik makan mee curry...damia n walid dia makan nasik lemak

Lepas dah kenyang perut suka hati barulah weols gi hunting barang² tuh semua (itu pun amik shortcut xjenggah pun showroom dia terus masuk ke market hall tuh...nak cepat coz dah tak larat dah).....itu pun lepas dah tinggalkan avin damia n bibik dia memain kat playground.

Last², ada sedikit ke'frust'san melanda coz barang utama yg dicarik xde pun, ikut kata staff kat sana benda tuh mmg dah xde stock dah n mmg xkan ada stock dlm masa beberapa bulan terdekat nih.....huhuhu apakah????(nasib badan ler mv)......penat tau weols jelajah siap patah² balik tuh.....kot takut ler weols terlepas pandang ke apa kan....sadisnya lah.

So sapa leh tolong weols erkk ada tak nampak kat kedai memana yg jual besi board tuh kat memana?????plz...uols semua kan baik hati kan...kan..kan...kannn.



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

oh papan putih tu ke.. emmm kat stationery lain kot la ada jual kan..

prebetsabu said...

cutemiut: bukan papan putih tu.. ni mcm papan putih tu gak.. cumanya dia diperbuat dari besi aluminuim kot.. mmg khas utk tepek2 magnet...

nak tempah kat kedai besi mcm malas jee.....

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!