Header

Monday, June 01, 2009

Isnin di Beijing

Seperti biasa waktu aku menaip n3 nih, aku sedang menunggu tour guide weols dtg utk membawa weols berjalan² n melawat² lagi....hiksss.

Hari nih antara xtvt yg akan aku n prbetsabu lakukan adlh melawat ke summer palace iaitu taman diraja China then weols akan dibawa ke bazar yg amat popular kat Beijing nih iaitu Ya Xio Market........kat sini utk apa lagi kan if tak bershopping² menghabiskan Reminbi yg masih berbaki.... (reminbi adalah mata wang china ler....huhuhu).....tapi dr apa yg aku dimaklumkan oleh Afida (tour guide...yg boleh berbahasa indon sket²)barang² kat sini agak kurang berkualiti berbanding ngan kedai² yg dimiliki or dihandle oleh kerajaan China sendrik.

Eh oklah aku nak gi bekfes dulu lah....nnti² dah balik mesia nnti aku cerita details ye insyaallah lagipun xde feel lah nak stori mori kat sini coz xleh nak insert picca....huhuhu cam tak lengkap jer cerita ceriti aku nih tnpa picca kan???

Lagi satu lupa nak bitau nnti lepas semua acara nih weols ada satu sesi foot massage.......so oklah ek aku nak gi mamam sat pastu nak jalan² lagi sekitar hotel....jalan² jer xnak beli² lagi coz nak memborong di Ya xio ajer...hikss....ok papaiiiiiiiiiiiiiii



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

1 Comments Uols:

rasp said...

foot massage...oooo bestnya...
mesti murah kan :)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!