Header

Thursday, June 11, 2009

Jigsaw Puzzle

seronok gak rupanya main puzzle ni...

semlam lewat ptg, kitorang nyinggah ke selayang umah akak kepada masviona...
sekaligus merangkap akak ipar utk aku...

dah sampai sana, spt biasa, time lepak2 kat kerusi umah akak, sure aku akan tertidooo...
siap berdengkur lagik..
sbb tengkuk aku tido terpeleot tido kat sofa..
hahah..

lps tu viona gerak aku from tido..
kata minum petang dah siap..

apa lagi..
cargas bangun n terus minum...
sambil minum tu, seronok lak tgk viona n anak2 buah dia melayan jigsaw puzzle..
punya la meriah memasing..
siap berebut2 nak amik puzzle yg dirasakan betul..

once betul, memasing tepuk tangan...

wahh.. mengeratkan silaturrahim gak main puzzle reramai nih kan..

aku perati dari jauh je tak join..
dah ramai sgt kot...
lgpun aku dok ralit makan biskut masin cicah ngn air teh O panas..
masyuuukk...


sesi berebut cebisan puzzle...
serius ko..
havoc..

viona mengalahkan bbdk kecik..
beriya2 dia rebut..


lps dah rebut cebisan puzle,
berebut pulak nak letak..
if betul, memasing tepuk tgn gembira....



dah siap.....
tp ada 1 keping lg yg tak cukup..
so biarkan je la lompong...


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

7 Comments Uols:

atie said...

kaktie pun suka main dengan anak2,emm...sedap sungguh udang petai tu viona,rasa nak buat hari jugak

Dee said...

mmg sonok main puzzle..tp kalo dpt harimau bintang n puzzlenyer 1000 pieces..pening gak pb..hahaha..

tini said...

sesekali jadi kanak-kanak ribena best gak ...

rasp said...

kalo u beli yg byk pieces tu yg 1000 ke atas tu lagik layannnnn...

masviona said...

saya mmg minat giler puzzle nih dulu ingt masa kat U...lepas solat punya ler tak saba nak wat puzzle yg baru beli terus gi mengadap benda tuh ngan kain2 sembahyang pun tak bukak lagi.....hiksss....pastu dah settle terus tertido ngan kain2 solat tuh....huhuhu....best2

atty's said...

selalu gak main puzzle, ngn fir..cuma..yg tak besh..kalo bersph..

mummYaeesh said...

seb baik yg terlopong tu kat ujung belah bwh..ahaks!adam yg kuat makan..whoops!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!