Header

Wednesday, June 24, 2009

Jom Main!!!!!

Petang smlm aku sampai umah awal gak ler dlm kol 5.30pm gitu (aiiihh kata cuti kan...pesal lak lewat gak balik umah). Memang ler aku cuti coz aku ada hal personal yg nak kena settle but patutnya half day sajork tp kan but my opis now kan dah ada rules baru staff dah xleh nak apply cuti half day lak makanya aku apply ler sehari terus.

Tapi urusan aku lak settle awal so aku xde mende nak wat mengekor jerla prebetsabu keje. Dia lak slm keje luar jer rushing jupe big bos ler gi bank ler memacam lah urusan dia.

So dah terbalik awal drp biasa tuh amik ler kesempatan bawak avin damia main kat playground depan umah....sian dia kan selalu tuh asal kuar umah jer mesti becok mulut bising nak soh weols bawak dia main kat sana.


nak gak bawak mr. tolocar dia tuh.....layankan jerla

bukan main happy lagi avin damia dpt main slide aka gelongsor nih

wahhhh!!! "abg" tuh nak tacle damia lah......"abg" nih anak jiran chinese depan umah

lepas main slide tuh nak mengetest main buai lak

1st time avin damia test main buai nih.......ketawa mengekek² dia.....hiksss. Before this aku tak berani lak nak bagi dia main nih....takut dia tak pndai nak dok kat ats buai tuh. Lepas² nih dah leh kot coz td nmpk dia cam dah pndai je.


ok jom balik!!!

Ok nih time dah nak berangkat balik dah but time nak mengajak dia balik ler yg tekanan sket pun.....huhuhu bukan main susah lagi.....dah sonok main berkawan²...happy tak ingat nak balik dah la kan....hikss but ah kol 7++pm dah pun kan tak elok lak nak dok lelama kat playground tuh kan...pujuk² tak jalan hangkut dokong jerla....huhuhu

Weols happy jer dpt bawak avin damia memain kat playground tuh, kalau leh hari² pun nak bawak dia memain kat sana......sesambil dia pun leh bermain² ngan anak jiran² yg lain tp ituler selalu bonda n walid dia pun sampai umah dah lewat abis tuh camne kan.....huhuhu.



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

8 Comments Uols:

mAr@ZiEy said...

seronok lak tgk Damia..hehe..
"Damia..acik nak pinjam kete tu leh..hehe"

MaMa aYiN_FaSHa said...

meh...meh.Damia main sesama ngan sis ayin...

masviona said...

mAr@Ziey:
damia ckp leh je nak pinjam but kena lah wat sistem bater acik mar@ziey kena lah kasi pinjam kete sendrik yg penuh ngan shoes tuh kat damia...boleh???hiksss

mama ayin_fasah:
boleh per salahnya dekat ajer tuh....hiksss...leh damia tumpang kete sport sis ayin katanya...ahaksss

CatlinaFly said...

re:yes..dah pndai bersembang.tak sabar tggu E-ein leh ckp "Chanteeek" mcm Damia! :)

Rasenye E-ein nanti pandai ckp KUCING ngan KUDA dulu hik hik hik :)

Hezesuze said...

alah time umur camgini jerk...semangat nak men tu brkobar2 bagai kekdahnye...huhuhu

esok lusa da damia da beso....nk mintak yg len plak...adoaiiii!!

oneyani said...

nak tego satu je...cantek baju ahkak..hehehe

tuberose78 said...

ha'ah la.. dah lama jugak tak bawak kids main kat playground depan.. huhuu..

CuTeMiUt78 said...

ha'ah.. budak memang skkee kan main kat play ground tu... sama la cam mirul.. time akak cuti2 memang confirm bawa dia main.. seronok habis dia..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!