Header

Monday, June 22, 2009

Keceriaan yg tak terbendung lagi..

hahahaha..

ini adalah kesinambungan from n3 MISSION COMPLETION: car for Damia bawah nuuu...
dah sampai umah, so kitorang assemble la mr tolocar damia tu..

sebok dok menatap kotak mainan mr tolocar dia......

dia nampak je aku angkut bawak masuk kotak kereta dia tu, perrgghhh..
melompat tak igt dunia dah..
setinggi2nya dia lompat..
menggeletis dia melompat2 sambil mulut "yeay yeay yeay"

aku letak kotak kereta dia atas meja makan, dia belasah panjat !
adoiila anak dara team Mv.com ni mmg dah takleh cover perasaan teruja dia..
huhuuh.. sebijik sebijon tiru perangai aku if excited dpt barang baru, aku pun cenggitu gak la.. kan viona kan..
ahhaha..

tak dan aku nak amik skru driver nak pasang skru, dia dah soh aku bwk turun kotak gedabak tu..

tak dan aku nak buka kotak, dia dah koyakkan dulu kotak tu..

last last dah takleh bukak sbb gam tu kuat sgt, sebok gak amik tgn aku "alid.. up.. up" soh aku bangun then koyakkan gam tu.. wakakakak..

sebok mulut kumat kamit "waahhh wahhh tanteknyeee"
pas pandang aku, dia pandang kotak.. pas tu pandang bonda dia.. pastu pandang aku, pastu pandang kotak.. adooiilllaaa

aku bukak je kotak tu, terus dia meluru nak amik bwk kuar barang2 dalam tu..
"eh damia, takleh bawak kuar lagi.. kene psg2 dulu.. wait ok" kata walid pada damia..
"alaaaaaaaaa.. alaaaaa..." kata dia pulak.. hikssss..

time aku nak skru pun dah jd 1 hal..
dia sebok nak tolong hahaha..
akhirnya beerjaya ak aku bubuh skru..

muka puas hati akhirnya dapat gak mainan kereta ni...

dok picit sini sana.
ada 3 button..
ada lagu...
ada bunyi hon..
ada nanyian itik..

hahaha..

seronok tgk anak seronok...


nah layan video aksi avin damia terlampau excited mainan kereta dia sampai langgar dinding n kerusi hahahahaha



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

7 Comments Uols:

:::LaKsMaNa PaLmYrA NetWork::: said...

lama x jenguk sini..diam x diam dah besar dah Avin Damia..

nURmALa mAZLan said...

seronok dia dapat mainan kak..

tini said...

x dapst tgk video tu

masviona said...

laksamana palmyra network:
haaa tuh ler dah lama tak masuk sini kan....huhuhu...terlepas dah tgk aksi² damia masa kekecik..hiksss

nurmala:
tu la psl mala mmg teruja sungguh dia...happy semacam je

tini:
ala tini nape xleh tgk lak....opis block utube ek???

mummYaeesh said...

yelah..dgr sore bobo dgn walid pun excited sama nak kejar gitew..woohoo

Ada Ayrissa said...

new car ek damia?

huhu..
kiter dah beli 2 utk Irish...
konon yg 1st x brp nk grand beli la yg ke-2 grand sket siap ader seat belt...
tp harammmmmmmmmmm.....
sehari dua layan la menda tu..
pehtu cam hidup segan mati x mau sajorkkkk....
:(

xali alonso said...

sekali same daaa dgn anak aku nyer. hahaa... lain kaler je. hahaha....

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!