Header

Wednesday, June 10, 2009

Ketemu sama 3 org nih....Yaziedafasha

yazi....ieda...fasha = yaziedafasha

Malam semalam aka malam senin tuh aku, aku dinner kat Oldtown lagi kali nih mmg dirancang pun coz aku nak jumpe ngan ieda aka mama ayin fasha.....hiksss. Aku terlambat lak wat n3 yg si ieda nih pantas balik terus publish n3 psl mlm tuh....bravo...bravo utk mama ayin nih....cepat pantas n tuntas...hiksss

Sesaja nak ngeteh sesama lagipun dia kan jiran (hiksss...ye kan ieda) kenalah berbaik² ngan jiran kalau ada apa² nnti senang leh mintak tolong jiran.....hiksss, even bukan jiran setaman jiran satu Bandar Tek. pun jadilah kan ieda kan.....wakakakaka.

Malam tuh best gak weols bersembang ader je isu.....hiksss. Avin Damia lak tertido sejak dlm kete lagi punya lah mengantuk anak dara tuh sampaikan dah sampai pun dia still lentok lagi....nyenyak sungguh.

Ayin lak memalu ngan weols....hiksss ditambah lagi ngan baru je bangun tido jadi dia asyik dok melekat jer ngan papanye...hikss

Pastu bila damia dah bangun....memasing dah panas...huhuhu oldtown tuh mcm diaorg yg punya....wakakaka. Yang klakarnya si ayin tuh dah mcm photog pro dah plak aku tgk....ahaksss....konfem prebetsabu jeles ngan ayin nnti nih...kekecik dah pndai snap picca lelawa dah....hikss


jom saksikan gelagat photog cilik n

model cilik nih beraksi

mama n papa

walid n bobo eh sila... bonda lah


jadi pemerhati jerlah...wakaka


Acara wajib sebelum balik bergambar sesama lah...hikss. Yang suami² jadi photog tak bertauliah....hiksss

Ayin still memalu lagi....:)




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

8 Comments Uols:

Sis-Lin said...

klu Damia yg jd photograf x heran le..mmg ikut mama & papa dia..x gitu...

nURmALa mAZLan said...

gigih dak ayin tu snap pic kak..ahahaha..cute

MaMa aYiN_FaSHa said...

hahha..gue mmg pantas..hahhaa. x der modal nk hapdet sebenornyer...kuang3x...
Dlm keter masa balik tu..ayin nangis cari adik Damia la...X puas main la tue...

neezareef said...

wah korang..dating jek..

atty's said...

nanti avin pun mesti teror snap gambo..

rasp said...

a'ah lah sis, beriya ayin tu 'menembak' ek...tak lama lagik avin lah plaks :D

Gieyana said...

wahhh..best2 jumpa2an nie..hehehe

mummYaeesh said...

weols baca n3 kat blog ieda pun masih panas lagi waktu tu..ahaks!

bobo!woohoo

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!