Header

Sunday, June 21, 2009

LIVE: Bagai aur dgn tebing... Kah?

Ada org kata...
Sebut je Masviona, akan terlintas lah restoran Old Town White Coffee...
Heheheh..

Kiranya mcm aur dgn tebing la kan?
Baru balik from midvalley, terus melepak melantak ketedarah kat oldtown bangi sat...
now tgh tunggu adik ipar join sekali...

Jap lg nak isik form apply sbg duta rasmi bagi pihak oldtown...
Ahhahahhahahhahahaah...


-Email sent via Nokia E71-

Camna?

7 Comments Uols:

Cik Wanie said...

blh saja akk kalau nak jadi "duta",
hik hik hik hik...

psssttt,
bila mau jumpa lagik kak??
hurm..

Cik Wanie said...

oldtown bangi?
blh ar jumpa2 kak,
huk huk huk..

nak wanie sms akk ok:)

mummYaeesh said...

hahahah...sesuaii2..mmg harus oldtown amik uols jd duta!woohoo

*ayu* said...

wah wah wah... official Old towners gitu kaaann..
hiks

tuberose78 said...

waaa.. pasni buley ler dapat diskuan biller jadik duta!!

prebetsabu said...

ahahah kan best if old town dgn bangganya menaja kitorang as duta rasmi?

ada tak wakil staff from old town hq baa blog ni?

meh la taja kitorang..
ajahhahhaa

Uncle Dol said...

hahaha.. duta rasmi old town white coffee.. tapi sebelum tu, kena tukar layout blog dulu.. guna kaler coklat old town tu siap letak logo dia skali..

then terus email kt old town punye owner suh tengok blog ni.. konfem.. boleh jd duta...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!