Header

Tuesday, June 16, 2009

LIVE: Fiery Crunch...

Tgk iklan gempak je...
Siap nangis2 tahan pedas..

Now we all tgh mencuba resipi terbaru kfc..
Try tst tgk ada kasi merah2 muka tak tahan pedas..
Huhuhuh...

Secara fizikalnya, tak ubah mcm hot n spicy biasa cumanya di tabur ngn serbuk lada kot..
Pedas gak serbuk dia...

Nyummm nyummmm..

-Email sent via Nokia E71-

Camna?

9 Comments Uols:

MaMa aYiN_FaSHa said...

mmg pedas la yg nie..tp sedap jgk kan???
ayin..hot spicy boleh gak dia telan..mai yg ni..x sempat nk kunyah..dia kuarkan balik...adash..adash...(pedas..pedas...heheh)

*ayu* said...

maknanya, pedas yg still boleh d handle lah ek?

IxoR@ said...

menggoda nih...

klu tak nangis tak tahu la, nti sy cuba...

masviona said...

mama ayin_fasha:
ituler weols pun tak kasi kat damia....dia mintak pun wat derrrkkk jer....hikss...w/pun anak dara tuh tahan pedas tp xnak ler amik risiko kasi kat dia

ayu:
idak ler pedas smpai merah² muka pun ayu...hiksss....if sesapa yg hantu pedas tuh mesti dia kata tak pedas mana pun

ixora:
leh la try lak pas nih ixora...:)...sedap gak...yg konfem mmg crunchy lah

neezareef said...

kesimpulannye..klu org tu mmg hantu pedas cam xde ape sgt la ek tahap kepedasan dia tu

Hezesuze said...

haha mmg iklan tu giler glamour jerk...bknnye pedas sgt pun...

pepun jgn mkn ayam kfc byk2 ek...sume ayam2 tu di suntik tau...

Sis-Lin said...

nk pi serang hrni jgkkkk....hampehhh tgk iklan x tahan le weiiii

Ada Ayrissa said...

terliur lah pulokkk...

mummYaeesh said...

weols pun baru g makan kelmarin!bese jerk..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!