Header

Thursday, June 18, 2009

LIVE: gua musang..

Alhamdulillah..
Now dh ada d shell gua musang..

Mata mcm dh layu ya amat..
Td pun dh high dah..
huhu..

So amik kptsn utk lepak tdo sat brg sejam..

If ada org gua musang baca n3 live ni, meh dtg kat shell cr aku..
Aku bg rm50..
Leh sembang2 ilangkan ngantuk aku..
Ahahahah...

Yok yok...


-Email sent via Nokia E71-

Camna?

1 Comments Uols:

kojah said...

wahhhh dpt 50 bro??

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!