Header

Tuesday, June 02, 2009

LIVE: Makan d china..

Kat Beijing, selere kitorang tak kene ngn makanan...

Byk sgt rasa garlic n rempah yg kitornag xkenal...

Makan skadar utk kenyang.. Tak ada feel pon..

Ulasan lanjut tunggu n3 full...

Byk nak share ngn korang

*viona sdg makan d food street, tiajin
-Email sent via Nokia E71-

Camna?

6 Comments Uols:

nURmALa mAZLan said...

oooo...korang berdua mmg tgh honeymoon kat beijing la ni..

ye la..makanan diorg x sama ngan kita

neezareef said...

kuat tak bau masakan diorg

atty's said...

mesti ar kan..takleh masuk food diaorg..nanti balik..g oldtown..

Mya said...

apa khabar orang di beijing? :)

rasp said...

mesti leh kurus kalo cenggini kan..

*ayu* said...

mau turun 5kg sorang nih...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!