Header

Sunday, June 28, 2009

LIVE: masviona, Ktty, cik wanie

Perggh...
Letih rsnya bdn ni seharian suntuk gath kat titiwangsa...

Now kat hentian kajang nak say byebye kat cik wanie..
Dia nk blk kedah..

Smtra tnggu bas kitorng dinner dulu kat restoran warisan mas....

Dan spt biasa, bila ada kty n wanie, rs bgegarrrr dunia..
Hahaha...
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

11 Comments Uols:

joegrimjow said...

wahaaa
jumpe2 blogger
beshnyee

Hezesuze said...

wah! harusss update cepat ek...jeles ni...hahahaha

mummYaeesh said...

ramai betul blogger..tak dan nak beramah mesra dgn sume org tadi!k.ty akhirnya kita ketemu jua..woohoo!
wanie, dpt try cucuk dia sekali jek..hiks

CuTeMiUt78 said...

wah.. sempat lagi tu.. eemmm memang tgk meriah sakan..

nURmALa mAZLan said...

wakkkkkkkk
naper kita selalu ketinggalan arr kalau ada blogger gath nih??

aRe_uDear said...

gathering yg happening giler.. huhuu

masviona said...

joegrimjow:
mmg best pun...nape tak dtg gath smlm??

hezesuze:
byknya kak n3 yg belum smpat nak draft nih...huhuhu

mummyaaesh:
tuler psl mmg ramai sgt lah xsempat nak bermesra ngan semua pun...huhuhu

cutemiut:
mmg meriah n happening giler lah kak....syok

nurmala:
lorrr camne mala leh terlepas nih...siannya kalu tak sure leh jupe kan

are_udear:
aah mmg happening kan...best sgt

atty's said...

adeh tak leh ingat le malam tuh..wakakakkaka..kalo ingat mmg nak gelak..huhuhuh.cik wanie..cik wanie..

Dee said...

kty..wanie tu mmglah..emm..mesti gamat nih..sure..

prebetsabu said...

kan.... punya la sonok kita sembang2.. last2 malam tu cik wanie leh lak wat gimik.. adoii.. sib baik leh gak balik kedah

Cik Wanie said...

yelah yelah,
mmg gempaQ siot,
mau x nyer,
tiket bas blh hilang,
tue lah kan,
adk akk nie "SEDANG" berangan kannn,
wakakakakakaka:P:P:P:P

apapun,
smlm mmg best,
gonna miss that moment....
muah muah muah..

abg prebet pun,
sukakan kenakan org,
byklah gimik,
realiti tau,

huk huk huk

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!