Header

Thursday, June 04, 2009

LIVE: Ni Hou..

Bermakna apa khabar or hello...

Arini kitorang start keje balik..
Ramai yg dok tanya bila nak post gambar2 n ny lengkap kan?

Saba ekkkk..
Kasik kitorang bertenang sat..
Lgpun aku nak sort dulu gambar2 tu..
Insyaallah full review Beijing akan di publish dlm masa tdkt.....

-Email sent via Nokia E71-

Camna?

7 Comments Uols:

nURmALa mAZLan said...

yaey!!!!!
x sabar nak ke beijing melalui masviona.com..hiks~~

atty's said...

dah balik ye..tak sabau nak tgk gambo..

neezareef said...

ape aku nk jwb nih..

Hou ke..kekekee

ArELeEz said...

en hou.. en hou.. ;P

mummYaeesh said...

wo hen hou!ni hou ma?hiks
fm hou??woohoo

prebetsabu said...

nurmala: Dokumentari Beijing dah mula disiarkan !! Selamat dtg ke beijing !


atty: uhuhuh.. a'a dah balik.. sila sila tgk... nak tgk byk lagi, mai umah la...

prebetsabu said...

nezareef: ntah.. aku tgk dorang balas ni hou gak... huuhuh...


mummyyaesshh: hou hou hou.. ada ada..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!