Header

Sunday, June 14, 2009

LIVE: Tapah

Now we all dh otw balik kl..

Rehat d rnr tapah..

Jalan so far masih terkawal..
Kitorang expect akan jem tp alhamdulillah smooth...


-Email sent via Nokia E71-

Camna?

2 Comments Uols:

Mummy Dasy said...

berpeluh2 budak kecik tu, ceria jek

masviona said...

mummy dasy:
mmg pun panas giler² cuaca skrang nih. tuler pun salah satu tmpt weols makan kat DD coz xde ler crowded sgt if kat food court luar tuh kan org berpusu²

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!