Header

Thursday, June 25, 2009

Maggi di Pagi Buta

Alhamdulillah baru jer lepas pekena maggi nih....huhuhu. Tadi kengkononnya tak lapa lah cukup ngan makan roti gardenia 2 keping dekat kol 7pm tadi....huhuhu

Naahhh skrang jam dah hmpr kol 1am, mata aku lak tak ngantuk lagi, anak dara nih dok melasak lagi lari sana lari sini pastu tarik² tgn aku ajak main sesama saba jer. Aku dah bitau bonda work pun idak dihiraunya.

Kenyang lak perut rasanya pekena maggi tom yam sebungkus.....anak dara aku tuh pun menjoin ler sesama bila nmpk bonda bukak fridge dia sebok tunjuk kat chess dia kasi separuh senyap terus.

Kol bape ler aku nak tido nih tunggu ler barang setengah jam lagi keji sgt lak rasanya lepas jer membedal maggi terus nak lelapkan mata. Aku kena gak lelapkan mata......if tak nak lelap pun kena gak pretend kalu idak sampai ke cerah ler avin damia nih berjaga....huhuhu

Oklah nak layan anak dara nih jap.....bye...smlm tido semua.....bior pun ada antara uols yg dah lama dah lelapkan mata kan....lantak ler nak gak wish camtuh....hiksss.....mv dah sengal....hahahaha (windu kat prebetsabu agaknya....whooopsss!!!!)


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

MaMa aYiN_FaSHa said...

hahahha..ayin pon dok sebuk makan maggi nih..tengok n3..diautopublish mlm tadi..jap gi kuar la n3 tu..

masviona said...

mama ayin_fasha:
iye sama lak auntie ngan ayin kan...hiksss

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh... oh prebetsabu takde.. bantai meggi yo.. ish..ish.. takpe la kan.. sekali layan maggi.. sedap gak.. :D

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!