Header

Monday, June 15, 2009

Majlis Sepupuku

perantin femfuan itu adlh sepupuku....kami semua pggl dia adik intan sarafina penyanyi tuh coz muka dia lbh kurang sama cuma dia nih hitam² si tampuk manggis sket.....hikss


Hujung minggu lepas hampir kesemua sanak sedara sepupu sepapat belah my mum turun ke Tepeng, perak untuk meraihkan hari bahagia sepupuku. Anak pak cik aku yg bongsu.

Pak cik aku siap tempahkan satu rumah khas untuk sanak sedara belah kelantan tapi yg ramainya sudah menetap di KL....hiksss....tapi weols sekeluarga ngan 4-5 lagi famili yg lain amik keputusan utk bermalam kat laketown resort ajer coz kat umah yg disewa oleh pak cik aku tuh dah pack sgt kan so biarlah weols sewa apartment lain lak.

Lagipun laketown resort nih dekat je ngan umah pak cik aku tuh (umah dia kat area gunung semanggol tuh jer) lagipun senang sket coz prebetsabu pun nak kena lari² ke site dia gak kat Parit Buntar kan jadi senang ler dia nak bergerak.

Majlis kawen sepupu aku nih agak meriah lah jugak pagi sebelum pengantin datang nak bersanding tuh ada majlis marhaban n jugak cucur jambul pada sedara mara yg ada anak kecik leh lah join pastu malam nye lak ada lak kugiran nye konsert....huhuhu.

Bukan stakat pengantin jer yg kena dera menyanyi kakak² n abang² pengantin malah bapak pengantin (pak cik aku ler tuh) pun kena nyanyi gak....hiksss. Yang anak muda lak sebok ler dok berjoget lambak kat depan tuh....ahaksss


antara flowers girl yg ada....semuanye cute² belaka


perantin bergambar bersama flowers girl

cameraman tempelan tapi aksi dia ngalahkan official photog ps hari tuh

mv n ps with perantin...anak kakak ku mau nyibuk sama....avin damia mana????


haaa...dia disini....melasak tak henggat doniaaaa....dia lupa sat kat bonda n walid dia bila jupe ramai kekanak ribena yg lain......huhuhu

Adoyaiiii avin damia.....owh avin damia...dia carik bila nak tido malam jer.....meriah sungguh ler kekanak ye.



Author's note: To shima harap leh jadi isteri yg baik n juga ibu yg the best n to zali hope leh jadi suami n ayah yg terbaik....n moga kekal ke akhir hayat....insyaallah.


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

Gieyana said...

owhhh...ko ada kat Tepeng yer..kalau x bleh ler jumpa kan..

lily lotus said...

bestnya jalan2 cuti2 mesia...

mummYaeesh said...

yelah ada iras intan sarafina

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!