Header

Tuesday, June 09, 2009

Masviona @ Kosmo Today....hiksss

Tadi tgh syok² dok wat keje nih.....mata dok ralit fokus tepat je ke screen lappy kan sekali tinga nih dgr lak bunyi mesej masuk from E66 aku.

Nak capai henset pun bercinta tau....bermalas² san gitu. Aku cam tuh ler if dah ralit wat sesuatu malas dah nak hilangkan konsentrasi tuh. Malas² buka inbox...skali mata terbeliak tgk ayat² yg tertulis. Nak² lak no pengirim tu tak dikenali...huhuhu

"Askm.Glemerla dia masuk kosmo"

Alamak!!!!!!!! Pasal apa lak terus dup dap dup jantung nih. Ligat jer otak mikir skali baru terlintas psl benda "tuh". Berdebar gak kot² ada brita yg tak eok ke apa kan.....huhuhu

Apalagi cecepat tnya prebetsabu no nih no reporter kosmo (anne) tuh ke?? Sekali dia ckp xtau lak.

Skali aku balas ler sms tadi tnya sapa dia kan.....ghopernya Sham...member baik aku kat UPM dulu......huhuhu....hiksss.

Bergegas ler aku turun bawah opis gi beli KOSMO...hiksss

huhuhu....:)


Kasi nih cukup jerla kan......mau lebih?????

Beli kosmo sendri laaaaaa......hikssss

Sabo jerla





MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

16 Comments Uols:

tuberose78 said...

fuyoooo... muker dah siap posing tu dlm kosmo!!

Gieyana said...

Walaaa...dh glamer rupanyer dier...

rasp said...

nak otograf :D

~zuraiwan~ said...

glamer le ek dia...best tu..kekeke

mAr@ZiEy said...

amboi2...glemer gak Bobo Damia ni ek..eheheh..

masviona said...

tuberose:
ahaksss....alah kalu glemer pun adik ipar akak gak kan....hiksss

Gieyana:
xdelah glemer mana sgt pun...hikss

rasp:
ala sis nih...wat saya segan je tau...hikss

zuraiwan:
hikss....leh la nak perasan sat...kuang3x...pastu dah xde apa la

mar@ziey:
huhuhu....tak aci....bobo tak best...hiksss

Dee said...

wuhoo...glamer ar mv..

atie said...

wah glamour dik....masuk kosmo lagik,mastura rupanya.....hihi. Suka baca cerita Beijing tu...best ar coti2 mesti banyak shopping

MaMa aYiN_FaSHa said...

Naper tu Mas?? Prebet x der sekali ker??..mesti prebet jeles tu mas..dia x dpt masuk paper..woohooo...hiks..

iena hamdi said...

wah.. tumpang glamer ni.. hehehe

kojah said...

wahhhhhhhhh meletoooop kak!!nama akak mastura ek??

mummYaeesh said...

hamboii..komen pasal isu mat rempit lagi tu..woohoo

atty's said...

mas..nak otograph..ehehhehe..

neezareef said...

wowwy masuk paper

mummy Darin said...

Ni Kosmo hari isnin ke.. bukak Page 13, abang saya ada jugak keluar dalam Kosmo tu, Pengarah Urusan dan Pengeluaran Utusan...xx..xx.. bla..bla..bla..yada..yada..yada.. he..he..

Ada Ayrissa said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhh
glemmmmmmmmmmmmer tuuuu

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!