Header

Sunday, June 21, 2009

Mau Kuarin Lagi....hiksss

Salam semua.....n buat semua bapa² di seluruh dunia aku nk amik kesempatan nih nk ucapkan selamat hari bapa n khasnya buat prebetsabu ler.....hiksss.

Ckp psl hari bapa nih, my dad n my mum ada kat sini. Semalam weols dh bawak diorg jenjalan sekitar Mid valley makan² celebrate hari bapa sket² before bwk lak diorg gi lepak umah abg aku (abah adam) diorg kan baru dpt anak lagi....yeayyyy bertambah anak sedara aku n prebetsabu....makanya raya nih ke prepare duit raya lebih sket lah....hehehe

Semalam famili belah aku semua kumpul umah abang aku lah kiranya....lama gak ler weols lepak sana balik pun dah kol bape mlm dah tapi hari nih aku jap lagi nak kuar lagi maybe ke MV lagi or maybe jugak ke tempat lain ats misi mencari sesuatu...hiksss

Oh lupa nak bitau n3 nih aku taip kat ats netbook baru prebetsabu.....lenovo ideapad yg dibeli di Mid valley minggu sudah. Oleh kerana aku jugak jatuh cinta sama netbook or ngan kata lainnya mini laptop nih aku akan beli satu utk aku jugak.

Jeles weiii nmpk prebetsabu cool jer pkai netbook nih.....hiksss. Ok bye lah ye aku nak siap dah tak saba dah nih weiii....hiksss.


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

atty's said...

sonoknya ade notebook baru,,

tuberose78 said...

ha'ah la..skang trend notbok mini plak kut.. bebudak opis akak skang pon tgh dok carik2 mini notbok tu..

prebetsabu said...

beli je... sng nak bwk n lebih praktikal.. especially utk bloggers..

utk wat keje opis pun sng.. bwk masuk henbeg je..

now viona tgh leleh air liur ngidam nak beli 1 netbook utk diri dia lak.. hahaha..

apa lagi beli je la viona oiii..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!