Header

Friday, June 26, 2009

Mcm² Hal Artis Mesia Nih

Ermmm....pelik sungguh aku ngan dunia zaman sekarang nih....mcm²hal yg jadi skrang nih padahal benda nih dulu tak pernah kita terpk akan jadi....huhuhu.

Semalam aku terbaca pasal kisah si maria tengku sabri....ala pengacara jalan² cari makan tuh ler (JJCM).

Dgr criter dia kemukakan saman kat sorang datuk nih yg khabarnya pernah berjanji nak kawen ngan dia dulu but at last tak jadi kawen.....kiranya cam datuk tuh mungkir janji lah.

Dgr criter lagi permohonan dia tuh ditolak oleh Mahkamah Rayuan (ni kes dulu dah pernah sue kat mahkamah sivil pastu kena tolak pastu dia tak puas hati buat rayuan lak)....sekali kena tolak gak ngan alasan yg diberikan mahkamah masa tuh maria nih masih lagi bergelar seorang isteri kpd seorang suami.

HUH!!!!!!! apa kes kan???? Patutlah kena tolak pun.....DONIA oh DONIA....tak kan xtau kot selagi sorang pempuan tuh tak bercerai mana ler kawen lain kottttttt....huhuhuhu.


Author's note: macam² hal lah sekarang nih......fenin ahkak tau.....huhuhuh...rm5.5 juta tuh banyak tuh


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

tini said...

Pelik...memang pelik... lagi pelik bila suami dia tak kata apa... siap boleh bergambar family untuk majalah lagi....

syanis said...

mmg pelik... npa lak nak saman saman x da duit ker.... herm...

masviona said...

tini:
huhuhu tuh lah kan...nape suami dia cam meredhai dia je...huhuhu

syanis:
entahlah pelik sungguh la

Hezesuze said...

dunia artis camgitu ler...saman menyaman kekdahnye..huhuhu

CuTeMiUt78 said...

eemm memang pelik kan.. :D

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!