Header

Wednesday, June 17, 2009

Membizi Mengemas

Baru smpai umah dari satu tempat nih (rahsia lah dulu...hiksss saje gatal mls nak bitau awal²) but perlu bergegas² utk mengemas all the stuff kepunyaan prebetsabu coz sat² lagi dia nak travel ke Kelantan lak.

Ada site baru nak running dlm masa terdekat nih so dia perlu turun lah utk make sure all the thing yg suppose running dpt berjalan ngan lancar.

So 2 mlm nih aku tido berdua jer lah ngan anak dara cinonet tuh...huhuhuhu. Oklah uols nak sambung wat keje sat.


Author's note: Ehhh aku ada brita happy nak stori mori but later lah criter bz lah...uhuksss


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

6 Comments Uols:

MaMa aYiN_FaSHa said...

hu..hu..hu..teruja..teruja..nk tahu nih...

atie said...

Story best ke....cepat cerita akak nak tahu nih....ekeke

MaMa aYiN_FaSHa said...

mas...damia nk dpt adik ker???hiks..

*ayu* said...

rindu la kat ur cute daughter si alvin damia.. teringat2 gelak dia..
uhhuhuhu

kojah said...

berita happy pe kak??damia nk dpt adik ke??huhu

mummYaeesh said...

lama da tak masuk sini!lama ke??hiks..sbnrnye lama da tak blogwalking kat uma kengkawan sume..bz mengemas gak..hiks!

hamboii siap rahsia2 lagi tu..tunggu...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!