Header

Monday, June 22, 2009

MISSION COMPLETION : Car for Damia

Anak² zaman skrg..
kecik2 lagi dah dapat kereta...
hahaha..

bukan Mitsubishi Pajero Sport utk damia ok.. !
sebuah kereta Itik..

alkisahnye kat viona ada wat n3 Hunting Basikal for Avin Damia kan..
masa tu kitorang hunt kat carrefour alamanda..
takde plak yg menarik kat situ..
so last weekend kitorang serbu midvalley plak..

cadangnya nak pi usya brg ² kat toys r us..
sesambil nak beli present utk anak buah baru kitorang.. adik si adam..

tp sblm tu terjah carrefour midvalley dulu..
byk gak pilihan kat carrefour situ..

tp cabaran sungguh wat kitorang sbb tgn n kaki avin damia sungguh pantas..
maklumla.. bila g kat section brg2 baby n kanak2, macam2 la ada situ kan..
nampak anak patung, dia serbu..
nampak beg, dia serbu..
nampak baju, dia serbu..
adooii..
dok berkejar ngn dia je la... hahahahahah..
penat but seronok layan kerenah anak... kan kan kan?

"waahh.. wahhhh .. wahhh" bebelan mulut from avin damia...

time dia tgk patung ni lagi klaka.. "wahh tanteknyeee.. tanteknyeeee.. waahhhh"

but bila sampai je kat area jual2 basikal, laju betul si avin ni g terjah..
terserlah mmg dia beriya2 nak kan sgt mainan tu..
terus dia try setiap satu yg ada situ..
dgn basikal roda dua pun dia nak try.. mmmm.. mcm la dah pandai nak imbang badan haha..

basikal kat belakang tu yg bersepah2 tu adalah angkara damia ye... dia mengetest sume yg ada situ... haha

sekali terbekenan lak ngn sebuah kete ni..
Mr. Tolocar namanya..
berbentuk itik..
huhuhu..

yg ni dia besar sikit..
kete2 yg lain mcm kecik n tak sesuai lak ngn dia nnti kan cepat besar..
so yg ni leh la pakai lama sikit kekononnya..
huhuhuh..

mujur la ada stok..
so apalagass.. sambar la kete ni hhaahaha..
tp damia takmo turun..
dia dok ke hulu ke hilir ngn Mr Tolocar dia.. hahaha..
adusss..

nnti aku citer lak keadaan gegak gempita bila kitorang assemble kete ni kat umah !!!



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

neezareef said...

msti damia bwk tdo itu kete kang

pstt..nk tumpang iklan
vote for afiq kay!

http://bigboy-uzma.blogspot.com/2009/06/undi-disini-sticky-mode.html
A0018

TQ

lily lotus said...

wahhh...hahaha klaka lah bebelan2 dia tu...comel jer

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!