Header

Friday, June 26, 2009

MV bila dah sengal

2-3 hari lately tetiba jer aku terasa mcm blur jer mcm xde mood je nak update blog. Before on lappy byk jer idea bila ngadap jer lappy terus hilang idea aku.....on netbook lenovo tuh pun sama gak....huhuhu....idea xdakkk mari ler.....

Agaknya aku nih tak leh lelama pisah ngan prebetsabu kotttt......hehehehe yelah aku ngaku lah eve aku malu pun....aku rasa aku miss prebetsabu sesangat ler....uhuksss.....entah nape kali nih mcm terhover lak padahal selalu jer aku kena tggl ngan dia bila dia gi o/station tuh....huhuhu. Dulu lagi lama pernah seminggu gak kena tggl tp skrang no more xleh lebih dr 3 hari....hiksss tp if ada benda yg xleh dielakkan kena stay gak aku xde lah nak menghalang kan dah namanya pun kerja kan....kena ler redha.


mv boring menunggu ps dok browsing....time makan pun sempat lagi tau kalu xde lappy ngan nokia e71 dia tuh pun jadilah.....itu yg mv sengal camho jer kejenya pastu buat² tak pandang camera....ahakss

Aku sbb aku jadi camni coz ujung minggu nih aku byk sgt plan best² but kena hold dulu sbb dia xde kat sini so itu yg membuatkan aku lagi tak sabar nk tunggu dia balik sini tuh...hehehehe....tp dah tak lama dah hari nih lepas settle kej dia tolak balik ler so tgh mlm nnti insyaallah aku dah tido berteman...hikksss

untung ada jinny...eh itu tjk drama indon....untung ada damia...hiksss

Skrang nih pun mmg ler berteman gak pun ala ngan anak dara tuh ler.....bukan main lasak lagi dia tido......apa² pun nasib baik ler ada avin damia kalu tak sure aku jadi lagi sengal kot....uhuksss....dia ler peneman aku n penghibur hati aku n hari nih dia gak yg menyebabkan mata aku ngantuk tak henggat sbb apa dah ler tdo lewat pastu kol 4am terjaga merenggek² kejut aku soh bukak tv....adoyaiiii.

Aku mls nak dgr dia nangis n sedikit rimas bila dia dok korek² hidung aku tepuk² pipi aku n jugak kengkadang kiss² bibir aku bila aku pretend tido xnak bangun ler kengkononnya......huhuhuhu sungguh melemaskan aku tau.

So amik remote tv n astro onn then biar jelah dia melayan cartoon kat channel 613.....huhuhu. Pastu aku lelapkan mata balik tp xde maknanya tau kejap² korek hidung aku lagi kejap² tarik tgn aku lagi soh tgk cartoon sesama ngan dia.....huhuhuhu...sabor jerlah.....sampai kol 6.30 pagi aku layan dia maunya mata aku tak ngantuk....nasib hari nih hari jumaattt...oooowwhhh TGIF....so aku leh wat acara kuak lentang kat dlm surau time rehat solat jumaat.

Tak sabar nak tunggu prebetsabu sampai umah mlm nih, bila dia dah sampai aku rasa kesengalan aku nih baru leh baik kotttt n bila dia dah sampai baru ler famili weols cukup corum n aku leh happy² mcm selalu...hiksss


Diorg berdua nih mmg ler permata dlm hidup aku....bila salah sorang xde....huhuhuhuhu....hidupku bagaikan kurang rencahnya.......sayang walid n damia selamanya.


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

1 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

oh... memang pun kot. bila prebetsabu blk. baru hilang sengal2 tu semua.. kih..kih..kih..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!