Header

Wednesday, June 24, 2009

MV nye Pierre Cardin

cantik dah pada aku nih...simple but nice....hikss..regenye rm209


Entah ler aku nih if nak beli kasut suka sgt ngan pierre cardin....even design dia tak ler canggih manggih n modern trendy mcm kat lain² kan but aku tetap suke maybe salah satu sebab nya pada aku dia selesa kotttt.....mmg selesa sesangat pun.

Aku nih mmg kaki bermasalah sket if pkai kasut yg bertutup penuh...macam² ragam ler...sakit situ ler sakit sini ler sbb tuh aku lagi suka pilih keselesaan drp fesyen jika mau beli kasut yg bertutup kalu sandal lain lak....tp sebenarnya aku lagi prefer sandal je compared to kasut. Sandal pun lagi simple lagi aku suke sbrnya....huhuhuhu

Sebenarnya aku terjatuh cinta ngan pierre cardin nih sejak bertunang dulu ler coz start beli utk wat hantaran masa kawen kan. Sekali tuh selesa lak aku pkai itu yg sampai skrang aku suke. Masa dulu rm100++ tuh dah mahal giler dah la pada aku. Mau aku ikat perut 2-3 minggu nak kumpul duit nak beli kasut tuh kan....pastu bila dah dpt tuh appriciate gegiler lah sampai nak pkai pun sayang kan...simpan jer dlm lemari kalu ada special occasion baru pakai pastu if habuk² jer sket terus nak lap cecepat jer skrang nih....nan ado dah tuh semua....uhuksss.

Ada jer keje lain nak buat bila tetiba pala dok ingat nak gi buat last² haaaaaa terperuk terkepam gitu jer ler dlm lemari kasut tuh sudahnya tak berkiwi² gak....hiksss. Hope kali nih tak jadi camtuh lagi dah...sayangnye....kang weekend nih nak mintak tolong bibik kasi kemas ler itu kasut² n lemarinya gak...hiksss


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

7 Comments Uols:

Dee said...

cantiklah..dulu pun dee beli hush puppies je..skrg? xdelah..hehehe..

CuTeMiUt78 said...

salam viona..
uish.. lama dah tak jengah sini.. baru ni berkesempatan.. :D

eemmmm memang kan.. klu kasut tu mahal.. memang sayang tau nak pakai.. tapi bila dah habis dilenjan.. dah tak heran kan..murah ke mahal.. :D

Mummy Dasy said...

ske mmg nmpk sgt selesa kite x kisah mahal ke murah asal selesa bawak berjalan akan ku lenjan sampai lunyai hehehe

pnh beli scholl rege Rm100++ x selesa sekali jek pakai

masviona said...

dee:
dulu sy berkenan gak sis ngan hush puppies tuh skali ngenangkan logo hanj tuh kan malas lak nak membelinye skrang nih

cutemiut:
salam sis...

kalu bz xperla kak...hiksss janji ahkak khatam ler lepas nih....ahakss

mummy dasy:
tu ler psl janji selesa kan

kojah said...

cantikkk kak...

Hezesuze said...

tantek! erge pun tantek kan..hehe

p/s tgh carik yg sesuai tuk event 28hb ni...hiks

atty's said...

kty dulu masa keje co lama kena pakai kasut sarung..
keje co skrg..dah tak pandai pakai kasut sarung..asik pakai selipar ate kilang kicap..ekekeke..

kalo taknak kasut tu bak sini

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!