Header

Friday, June 19, 2009

Offline Pulak Dah!!!

Time rehat solat jumaat tadi kan, bergegas ler aku drive nak ke pos office nak renew lesen yg dah mati sebulan lebih tuh kan.

Aku gi sorang jer, sepanjang jalan nak gi tuh, dlm pala dok mengimbas je kenangan masa study dulu hikssss.....syoknye lah rasa tetiba je nak putar masa gi zmn tuh balik....hiksss kalaulah dpt jd camtuh benda pertama yg aku nak ialah bercinta awal² ngan prebetsabu......ahaksss. Iyelah weols hari² jupe class sama but berkenalan n bercinta hanya pd akhr sem.....uhuksss.

pej. pos byk kenangan dlm idup aku dulu....kat sini ler aku register akaun ASB aku...huhuhu

Dah sampai jer park kete then lelaju nak gi nih...semangat lebih lah kan....hahahah. Semangat² pun sempat gak aku snap picca signage kat luar tuh....wakakaka. Sekali sampai² jer ternampak lak notis nih kat main entrance dia tuh.

adoyaiii apa lah nasib badan...huhuhu

Masih tak puas hati aku tgk kat dlm pun ada sorang jer org yg tgh berurusan so aku gagahkan jua masuk utk bertanya.

Akak kat kaunter tuh pun explain ler dlm tempoh seminggu nih if nak renew lesen hanya leh wat kat opis JPJ kat lenlain tempat xdpt dilakukan wat sementara waktu nih. Katanya ada problem ngan sistem diorg tgh nak wat maintance ke upgrading ke apa kebendanya akhak pun tak pasti katanya.

Makanya aku pun balik ler ke opis semula ngan hati yg luka lara. Kena ler tggu senin nih lak baru leh buat....huhuhuhu. tapi xper time tuh prebetsabu dah ada kat sini dah....ahakss



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

8 Comments Uols:

joegrimjow said...

sama2 la..

Mummy Dasy said...

wah lamanya my boss last year lesen mati lg 1 ari genap setahun nasib berulang JB-Klang xpnah kena roadblock

Luth Textile said...

sabaq je..

atty's said...

salam mas..kty aritu nak renew lesen pun cabaran..4 hari ulang alik post ofis..mcm2 hal..itu le ini ..le..
siap aku snap gambo..kertas pemberitahuan tu kot kalo kena saman polis..aku tunjuk je..kan aku taknak idup kan..takan nak g cheras ..kena amik coti lew..tp nasib le seblom party wanie ..dpt gak idup kan lesen..huhuuhuh..

aznitaz said...

huhu tensen kalo jd kat aku cam tu..bese keje me'renew' lesen aku dah serah bulat2 kt hubby..last year renew trus 2tahun senang..

Kris and Nadia said...

astaga.. sabar ...

GreenJade said...

salam ziarah..nice blog..

errr..bley gak renew kat driving skool but serbis charge lak mahai :D

tuberose78 said...

dah expired baru nak renew..? sabau jerla.. akak pon selalu buat gitu gak.. ahaks..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!